Πλήθος λαμπερών καλεσμένων βρέθηκαν χθες βράδυ στο θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης». Το Infowoman.gr που δεν λείπει από τα θεατρικά δρώμενα της πόλης, ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα!Πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους

Το διαχρονικό έργο του Δημήτρη Ψαθά που παίχτηκε και εκτός συνόρων αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές, ανέβηκε στη σκηνή του Παλλάς και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Μια παράσταση με άφθονο γέλιο, πολύ τραγούδι και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Γιώργος Κωνσταντίνου – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Παύλος Ευαγγελόπουλος – Ντάνη Γιαννακοπούλου

Ο Αλέξης Γεωργούλης ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας από τα θεατρικά δρώμενα, επιστρέφει γεμάτος όρεξη σε έναν κωμικό ρόλο (Ψευτοθόδωρος) που του ταιριάζει πολύ! Αναμενόμενα εξαιρετική η ερμηνεία του Γιώργου Παρτσαλάκη στον ρόλο του βουλευτή Φερέκη, το ίδιο και της Ναταλίας Δραγούμη στον ρόλο της συζύγου του. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Αποστολία Ζώη, που με την εκπληκτική φωνή της ερμήνευσε πολλά από τα τραγούδια της παράστασης, αλλά και με μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην πρώτη της θεατρική απόπειρα.

Βίκυ Κάβουρα
Σόφη Ζαννίνου
Βίκυ Σταυροπούλου

Στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών πολλοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος με την συμπρωταγωνίστριά του Ντάνη Γιαννακοπούλου στην τηλεοπτική σειρά «Έλα στη θέση μου», αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κ.ά.

Λάκης Γαβαλάς
Μαρίνα Πατούλη

από Μαρία Ιωαννάτου