Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ Cabaret στο θέατρο Παλλάς. Μία ακόμα μεγάλη παραγωγή φιλοξενείται τη φετινή σεζόν στο μεγαλοπρεπές θέατρο της Βουκουρεστίου, η οποία μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από άποψη ερμηνειών, όσο και από σκηνοθετική σκοπιά.

Βρισκόμαστε στο Βερολίνο της δεκαετίας του ’30 και παρακολουθούμε το τρυφερό love story της νεαρής performer Σάλι Μπόουλς με τον Αμερικανό συγγραφέα Κλίφορντ Μπράντσο. Η Τάμτα και ο Ευθύμης Ζησάκης στους πρωταγωνιστικούς ρόλους κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που εμφανίζονται επί σκηνής. Οι ερμηνείες της αγαπημένης pop τραγουδίστριας -που δεν σταματά να μάς εκπλήσσει με κάθε της επαγγελματικό βήμα- σε συνδυασμό με τις απαιτητικές χορογραφίες, αποδεικνύουν ακόμα μια φορά ότι μπορεί και τα καταφέρνει εξίσου καλά και στα δύο!


Ο Ευθύμης Ζησάκης μπορεί να έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά, αλλά αυτός ο ρόλος -κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του- αποδεικνύει ότι αποτελεί θετική έκπληξη ακόμα και στο θεατρικό σανίδι. Η αγάπη γι’ αυτό που κάνει και το αστείρευτο ταλέντο του μοναδικού Τάκη Ζαχαράτου είναι εμφανή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, κάνοντας το κοινό να μη χορταίνει να τον βλέπει να ερμηνεύει επι σκηνής! Η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Τάσος Νούσιας με εμπειρία χρόνων στις πλάτες τους, περνούν το δικό τους σπουδαίο μήνυμα μέσα από τους ρόλους που υποδύονται, με την ιστορία αγάπης τους να συγκινεί τους θεατές.

Δείτε περισσότερα για την παράσταση εδώ

Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη: 19.00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.00
Κυριακή: 19.00

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Τηλ: 21 0321 3100

από Μαρία Ιωαννάτου