Αρχική > Celebrities > Έγκυος ξανά η Αμάλ Αλαμουντίν; Δείτε τη φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Έγκυος ξανά η Αμάλ Αλαμουντίν; Δείτε τη φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

Μία νέα φωτογραφία της Αμάλ Αλαμουντίν στο Instagram πυροδότησε τις φήμες ότι μπορεί να είναι έγκυος και πάλι. Το PopSugar δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Το ζευγάρι βγήκε ραντεβού για δύο την περασμένη Δευτέρα, δύο ημέρες πριν από τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους.

Ενώ το υπέροχο ζευγάρι πάντα συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, ένα πράγμα ειδικότερα κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των φανς σε αυτή την εικόνα. Η Αμάλ Αλαμουντίν φοράει ένα εφαρμοστό φόρεμα με prints που τονίζει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Το περασμένο φθινόπωρο, η Αμάλ δήλωσε ότι δεν θέλει να αποκτήσει άλλα παιδιά: «Είμαι ήδη 39 ετών. Άργησα πολύ». Επιπλέον, υπάρχει και το γεγονός ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν σχεδίαζε να αποκτήσει παιδιά: «Ποτέ δεν ήταν στο DNA μου. Δεν το σχεδιάσαμε. Ποτέ δεν μιλήσαμε γι’ αυτό μέχρι που παντρευτήκαμε. Και μετά τον γάμο, η Αμάλ κι εγώ μιλούσαμε και απλώς ένιωθα ότι ήμασταν τόσο τυχεροί που έπρεπε να μοιραστούμε την καλή τύχη μας».

Το ζευγάρι στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Λίγο μετά την απόφαση να δημιουργήσει οικογένεια, η Αμάλ έμεινε έγκυος χωρίς τη βοήθεια φαρμάκων γονιμότητας και τα δίδυμα του ζευγαριού ήταν μεγάλη έκπληξη στις αρχές του περασμένου Ιουνίου. Θα μπορούσε να είναι έγκυος ξανά ένα χρόνο αργότερα; Ίσως, αλλά φαίνεται απίθανο! Ωστόσο, το φόρεμά της στο βασιλικό γάμο πριν από μερικές εβδομάδες είχε κάποια στρατηγική, δεν νομίζετε;