Αφού κόπασε η θύελλα γύρω από τη φημολογούμενη σχέση της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, ύστερα από το ερωτικό ντουέτο στα βραβεία Όσκαρ, ένα νέο σκάνδαλο φαίνεται ότι μόλις ξέσπασε στο Χόλιγουντ. Νέες φήμες θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ να περιμένει το πρώτο παιδί της.

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά αναφέρουν ότι η Lady Gaga είναι έγκυος, αφήνοντας αιχμές για τον πατέρα χωρίς όμως να αναφέρουν το όνομά του.

Ωστόσο, η βραβευμένη με Όσκαρ καλλιτέχνης αποφάσισε να διαψεύσει αυτές τις φήμες, δημοσιεύοντας ένα tweet που προκάλεσε και πάλι φρενίτιδα! Η Lady Gaga έγραψε: «Φήμες ότι είμαι έγκυος; Ναι, είμαι έγκυος με το #LG6 (Lady Gaga 6)», αναφερόμενη προφανώς στο έκτο άλμπουμ της.


Το τελευταίο άλμπουμ «Joanne» της Lady Gaga κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2016 συγκεντρώνοντας πολύ καλές κριτικές. Μετά την κυκλοφορία, η Lady Gaga έκανε μια παγκόσμια περιοδεία και πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία «A Star is Born». Με την ερμηνεία της προτάθηκε για όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και Καλύτερου Τραγουδιού, το οποίο τελικά κέρδισε.

Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ:

από Μαρία Ιωαννάτου