Αρχική > Infohealth > Έγκυος είδε σε όραμα το θάνατό της – Την έσωσαν οι γιατροί από θαύμα

Έγκυος είδε σε όραμα το θάνατό της – Την έσωσαν οι γιατροί από θαύμα

egkios_0

«Οταν έχεις προαίσθημα για κάτι, καλύτερο είναι να το λες». Αυτό θα έχει πλέον ως μόνιμη σκέψη στο μυαλό της μια 43χρονη γυναίκα, η οποία είχε διαισθανθεί τον θάνατό της και είχε ενημερώσει τους γιατρούς πριν μπει να γεννήσει, με αποτέλεσμα να σωθεί από θαύμα.

Η Στέφανι Άρνολντ ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, σε ηλικία 41 ετών, με καισαρική. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη γέννηση του παιδιού η Στέφανι υπέστη εμβολή αμνιακού υγρού και η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά.

Οι γιατροί, οι οποίοι ήταν προετοιμασμένοι, έδωσαν πραγματική μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή και τελικά τα κατάφεραν μετά από 37 δευτερόλεπτα, με την 41χρονη γυναίκα να περνά τις επόμενες 10 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τώρα, η Στέφανι Άρνονλτ απολαμβάνει την οικογένειά της και εκμυστηρεύθηκε την περιπέτειά της έτσι όπως ακριβώς την έζησε, αποκαλύπτοντας πως είχε ενημερώσει τους γιατρούς για το τι θα συνέβαινε.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ένιωσε κάτι πολύ άσχημο και γνώριζε πως θα της συμβεί κάτι κακό. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο αποχαιρέτησε τον άντρα της, αλλά και τη μικρή κόρη της.

Είχε ενημερώσει μάλιστα τους γιατρούς να είναι έτοιμοι, γιατί ήταν βέβαιη πως κάτι κακό θα συνέβαινε.

«Ο λόγος που ζω σήμερα και μπορώ και σας μιλάω είναι επειδή ήταν έτοιμοι. Έβλεπα οράματα, την κόρη μου μέσα στα αίματα και εμένα να πέφτω στο κενό. Αμέσως πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όμως οι γιατροί μού είπαν πως δεν έχω το παραμικρό. Ομως εγώ το ένιωθα πως κάτι συνέβαινε» τόνισε η Στέφανι.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ούτε ο άντρας της αλλά ούτε οι φίλοι της την πίστευαν, όμως ένας από τους γιατρούς συνέστησε να ληφθούν έξτρα μέτρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία της καισαρικής.

Τελικά, αυτό της έσωσε τη ζωή, αφού αμέσως μόλις γεννήθηκε ο μικρός Jakob η μητέρα υπέστη ανακοπή και χρειάστηκε να μείνει για έξι ημέρες σε τεχνητό κώμα στην εντατική.

Δύο χρόνια μετά, απολαμβάνει τη ζωή με την οικογένειά της και μεταφέρει το μήνυμα σε όλους να λένε πάντα αυτό που νιώθουν, ακόμη κι αν υπάρξει ο κίνδυνος να τους περάσουν για… τρελούς!

Πηγή: iefimerida.gr