Εμείς το είδαμε και δεν μπορούμε παρά να σας το προτείνουμε. Μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, που σίγουρα θα φέρει βραβεία… γιατί όχι και Όσκαρ!

Στους κινηματογράφους κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες η ταινία μυστηρίου “Έγκλημα στο Οριάν Εξπρες” σε παραγωγή της Twentieth Century Fox!

Τα μεγαλύτερα ονόματα του σινεμά συμπρωταγωνιστούν και όλοι αγωνιούμε για το αποτέλεσμα!


Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ.

Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι.

Ο Ηρακλής Πουαρό, λοιπόν, καλείται να λύσει το αίνιγμα της δολοφονίας ενός μυστηριώδους επιχειρηματία που γίνεται μέσα στο πολυτελές τρένο με προορισμό το Καλέ. Καθένας από τους επιφανείς επιβάτες του «Οριάν Εξπρές» έχει τα δικά του μυστικά και κρύβει τους δικούς του λόγους για να θεωρηθεί ύποπτος…

Ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με ένα all-star cast, που περιλαμβάνει τους Τομ Μπέιτμαν, Κένεθ Μπράνα, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τζόνι Ντεπ, Τζος Γκαντ, Ντέρεκ Τζακόμπι, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Μαρουάν Κενζάρι, Ολίβια Κόλμαν, Λούσι Μπόιντον, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Σεργέι Πολούνιν.

Η ταινία κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Odeon!

 

από sstrempa