Αρχική > Featured > «Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου»: Πέταξε μονόπετρο 5.000 δολαρίων από βράχο στη Σαντορίνη

«Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου»: Πέταξε μονόπετρο 5.000 δολαρίων από βράχο στη Σαντορίνη

Ο 23χρονος Brendan Beasley από την Αυστραλία είχε τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα από το καλοστημένο σενάριο να αρραβωνιαστεί το κορίτσι του στη Σαντορίνη. Μια ονειρική ατμόσφαιρα και ένα πανάκριβο δαχτυλίδι θα επισφράγιζαν την απόφασή τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Αλλά λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο.

Φαίνεται πως κάτι είχε αλλάξει στη σχέση τους και του είχε διαφύγει. «Έπειτα από τρία χρόνια μαζί, και χωρίς λόγο αποφάσισε να με χωρίσει», είπε ο νεαρός στο news.com.au. Στη συνέχεια, ο Brendan Beasley σχολίασε: «Ήμουν συντετριμμένος, γιατί είχα αγοράσει το δαχτυλίδι αρραβώνων και είχα κλείσει ένα ταξίδι-έκπληξη στη Σαντορίνη, γιατί εκεί ήθελε πάντα να αρραβωνιαστεί».

Το ταξίδι στη Σαντορίνη

Με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει, αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι στη Σαντορίνη. Παραδόξως, πήρε μαζί του το δαχτυλίδι των 5.000 ευρώ που προοριζόταν για την καλή του. «Δε γνώριζε τίποτα για τα σχέδιά μου… Δύο ημέρες πριν, της αποκάλυψα για το ταξίδι αλλά δεν της είπα για το δαχτυλίδι». Η κοπέλα αρνήθηκε φυσικά να τον συνοδεύσει στο ταξίδι του, οπότε αποφάσισε να απαλλαχτεί μια για πάντα από όσα του τη θύμιζαν. Πέταξε λοιπόν, το δαχτυλίδι από ένα βράχο της Σαντορίνης και μαζί όλα του τα όνειρα για την κοινή τους ζωή.

Ο νεαρός από το Σίδνεϊ δικαιολόγησε την πράξη του: «Ήθελα να το ξεφορτωθώ… Φυσικά μου κόστισε πολλά χρήματα, αλλά έφυγε ένα βάρος από την πλάτη μου». Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία σχολίασε χιουμοριστικά την πράξη του.