Προφανώς πάσχετε από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, το οποίο πλήττει σε μεγαλύτερο ποσοστό τις γυναίκες.Ένα πρεβιοτικό σκεύασμα για καθημερινή χρήση, παρασκευασμένο από ορό τυρογάλακτος, με υψηλή περιεκτικότητα σε λακτικό οξύ, όπως το Molkosan, θα μπορούσε να σας ανακουφίσει από τα δυσάρεστα συμπτώματα, που πραγματικά σας ταλαιπωρούν και σας χαλούν τη μέρα και τη διάθεση.

Το προϊόν

Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι πρόκειται για ένα φυτικό προϊόν. Το Molkosan είναι πλούσιο σε L(+)γαλακτικό οξύ, συστατικό απόλυτα απαραίτητο στη διαδικασία της πέψης.

Ευεργετικό για ανθρώπους με δυσανεξία

Είναι εξαιρετικά ευεργετικό φυσικό μέσο ισορροπίας για τους ανθρώπους που υποφέρουν από φούσκωμα, δυσανεξία σε τροφές και λακτόζη και από δυσκοιλιότητα, αφού το L(+) γαλακτικό οξύ συμβάλλει στη διάσπαση των πρωτεϊνών και της λακτόζης, ενώ ταυτόχρονα βοηθά σημαντικά τον οργανισμό στην απορρόφηση πολύτιμων μετάλλων -όπως ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, μαγνήσιο- και ενζύμων αφού αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητά τους.

Ωφέλιμο για άτομα που υποφέρουν από υπερανάπτυξη του μύκητα candida


Χρησιμοποιείται με επιτυχία για τον καθαρισμό και την ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας σε άτομα που υποφέρουν από υπερανάπτυξη του μύκητα candida και άλλων παθογενών μικροοργανισμών μετά από αυξημένη χρήση αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων. Μπορεί να λαμβάνεται κάθε μέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε δίαιτες αδυνατίσματος αφού ενεργοποιεί την καύση του λίπους και τονώνει όλο τον οργανισμό χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια.

Διάθεση: HEALTHCODE, T:2109408880

από Σοφία Κωστάρα