Αρχική > Featured > Έχεις σγουρά μαλλιά; Αυτό πρέπει να είναι το επόμενο κούρεμά σου (εικόνες)

Έχεις σγουρά μαλλιά; Αυτό πρέπει να είναι το επόμενο κούρεμά σου (εικόνες)

Ο όρος «χύμα» είναι καλός μόνο αν έχεις αρκετό χώρο στο διαμέρισμά σου! Όταν πρόκειται για τα μαλλιά, αυτός ο όρος μεταφράζεται συχνά σε «βαριά» ειδικά αν έχεις σγουρά μαλλιά. Ευτυχώς, μια μικρή λεπτομέρεια στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στο πόσο ελαφριά νιώθεις τα μαλλιά σου. Το μόνο που πρέπει να ζητήσεις είναι το “twist and cut”.

Αυτή η τεχνική έχει στόχο να αφαιρέσει το βάρος και να προσθέσει κίνηση σε ένα κούρεμα. Για άτομα με κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, συγκεκριμένα, μπορεί να χρησιμεύσει ως ένας εύκολος τρόπος για να αποφευχθεί το φριζάρισμα ή το κόψιμο των σπασμένων άκρων χωρίς να χαθεί μήκος.

Ενώ αυτή η τεχνική δεν είναι καινούργια – η κομμώτρια Tamara Laureus λέει ότι τη χρησιμοποιεί στις πελάτισσές της εδώ και 15 χρόνια, στην πραγματικότητα είναι ένα παιχνίδι αλλαγής για όλους τους τύπους και τις υφές των μαλλιών.

«Χρησιμοποιούμε αυτή την τεχνική για να ανοίξουμε τις μπούκλες. Αν έχω μια πελάτισσα με σγουρά μαλλιά και πολύ σφιχτές μπούκλες, θα χρησιμοποιήσω αυτή την τεχνική για να δημιουργήσω περισσότερη πληρότητα και να δώσω σχήμα. Τη χρησιμοποιώ επίσης σε ανδρικά κουρέματα και ίσια μαλλιά. Βοηθά στη δημιουργία κίνησης».

Δείτε το βίντεο: