Αρχική > Featured > Έχεις ευαίσθητο δέρμα; Βρήκαμε τον τρόπο για να αποφύγεις τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα

Έχεις ευαίσθητο δέρμα; Βρήκαμε τον τρόπο για να αποφύγεις τους ερεθισμούς μετά το ξύρισμα

Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από δερματικούς ερεθισμούς, όπως κοκκινίλες, κοψίματα και αίσθημα καψίματος μετά το ξύρισμα, πιστεύοντας ότι όλα αυτά είναι αναπόφευκτα επειδή έχουν ευαίσθητο δέρμα. Είναι αλήθεια ότι για το 63% των γυναικών, η αποφυγή των ερεθισμών είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητούμενα, όταν επιλέγουν προϊόντα ξυρίσματος.

Απαντώντας σε αυτή την ανάγκη, η Venus, η Νο.1 μάρκα προϊόντων ξυρίσματος για γυναίκες παγκοσμίως, δημιούργησε τη νέα σειρά Venus Sensitive με τεχνολογία λιπαντικής ταινίας SkinElixir για έως 100% απαλή επιδερμίδα με έως και 0% ερεθισμούς!

Νέα, αποκλειστική καινοτομία της Venus

Η πρόκληση για τους επιστήμονες της Gillette Venus ήταν να δημιουργήσουν μια ξυριστική μηχανή, η οποία θα συνδυάζει το βαθύ ξύρισμα με ενισχυμένη λίπανση, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών με ευαίσθητο δέρμα.

Για το σκοπό αυτό ανέπτυξαν μια εξ ολοκλήρου νέα διαδικασία σχεδίασης και δημιούργησαν την αποκλειστική τεχνολογία SkinElixir, μια καινοτομία που εξασφαλίζει παχύτερο στρώμα λιπαντικής ουσίας, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Η νέα τεχνολογία SkinElixir παρέχει στη ευαίσθητη επιδερμίδα τρεις φορές καλύτερη προστασία σε σχέση με τη σειρά Venus Smooth, ενώ οι λεπίδες Venus προσφέρουν βαθύ και άνετο ξύρισμα.

Τώρα, η απαλή επιδερμίδα δεν είναι πια προνόμιο των λίγων. Με τη νέα σειρά Venus Sensitive, κάθε γυναίκα με ευαίσθητο δέρμα έχει την προστασία που χρειάζεται, για άψογο ξύρισμα, χωρίς ερεθισμούς.

Τα χαρακτηριστικά της σειράς Venus Sensitive

• Οι πρώτες ξυριστικές μηχανές με την τεχνολογία SkinElixir για τέλεια προστασία

• Εξασφαλίζουν έως 100% απαλή επιδερμίδα με έως και 0% ερεθισμούς

• Προσφέρουν βαθύ και άνετο ξύρισμα

Η σειρά Venus Sensitive με SkinElixir διατίθεται στην ελληνική αγορά με προϊόντα που επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα με ευαίσθητο δέρμα να διαλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές της ανάγκες. Συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει:

• Την ξυριστική μηχανή με 3 λεπίδες Venus Smooth Sensitive

• Τις ανταλλακτικές κεφαλές Venus Smooth Sensitive

• Tα ξυραφάκια μιας χρήσης Venus Sensitive

Εκτός από την αποκλειστική τεχνολογία SkinElixir, τα προϊόντα της σειράς Venus Sensitive διαθέτουν επίσης κινούμενη στρογγυλεμένη κεφαλή για λιγότερη πίεση στο δέρμα, καθώς και ειδικά σχεδιασμένη λαβή για απόλυτο έλεγχο κατά το ξύρισμα.