Αρχική > Celebrities > Δούκισσα Νομικού: Ο στόχος της νέας μαμάς για το 2019 είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα

Δούκισσα Νομικού: Ο στόχος της νέας μαμάς για το 2019 είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα

Το 2018 ήταν αναμφίβολα η πιο ευλογημένη χρονιά για τη Δούκισσα Νομικού, αφού τον περασμένο Μάρτιο έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της. Ο μικρός Σάββας είναι πλέον 9 μηνών και ο ερχομός του έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή των γονιών του.

Η γλυκιά μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της, την οποία συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές για το νέο έτος και τα σχόλια για εκείνη και τον μικρούλη έπεσαν βροχή. Πολλοί ήταν μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι που σχολίασαν πόσο όμορφη είναι χωρίς μακιγιάζ.

«Οι 10 στόχοι μου για το 2019.

Ο δεύτερος είναι ο εξής: #Νο2 ~ Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά! Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου».

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

Οι 10 στόχοι μου για το 2019🌟 Ο δεύτερος είναι ο εξής: #Νο2 ~ Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά 😊😅 Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου🙏)

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on