Αρχική > Τι Νέα; > Δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

el_venizelosΤο «ATH Free WIFI» είναι γεγονός! Πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και με διαρκή δέσμευση για παροχή υπηρεσιών στους επιβάτες και στους επισκέπτες στο πιο υψηλό επίπεδο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει πλέον στο κοινό δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου!

Για τη χρήση του WiFi του αεροδρομίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 3530000 ή να αποστείλετε email στο airport_info@aia.gr.

Και οι παροχές προς τους ταξιδιώτες δεν σταματούν εδώ! Με στόχο την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση του κοινού, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών καινοτομεί διεθνώς και προωθεί μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται “ATH Messenger”. Χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags και λέξεις κλειδιά όπως flight & αριθμός πτήσης.

Στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω Facebook με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του!