Αρχική > Featured > Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Στη δημοσιότητα το πρόσωπο του 27χρονου δράστη (εικόνα)

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Στη δημοσιότητα το πρόσωπο του 27χρονου δράστη (εικόνα)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία του 27χρονου από την Κρήτη που δολοφόνησε την 60χρονη βιολόγο Σούζαν Ίτον, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία με την αποτρόπαια πράξη του.

Η ταυτότητα του δράστη

Πρόκειται για τον Παρασκάκη Ιωάννη του Απόστολου και της Μαρίας, γεννημένο το 1992 στα Χανιά της Κρήτης. Οι αρχές ερευνούν τρεις ακόμα επιθέσεις – καρμπόν με την επίθεση που δέχθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος.

Τι να κάνετε αν γνωρίζετε κάτι

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας είκοσι (20) ημερών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.