Αρχική > Featured > Dolce & Gabbana: Η ολάνθιστη καμπάνια με πρωταγωνίστρια την κόρη της Μόνικα Μπελούτσι

Dolce & Gabbana: Η ολάνθιστη καμπάνια με πρωταγωνίστρια την κόρη της Μόνικα Μπελούτσι

Λένε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά και περίτρανο παράδειγμα αποτελεί η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του ηθοποιού Βενσάν Κασέλ. Η 14χρονη Ντέβα πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό της εταιρείας Dolce & Gabbana, το οποίο ο διάσημος οίκος μόδας έδωσε χθες στη δημοσιότητα.

«Χαμογελαστό και λαμπερό, το υπέροχο Dolce κορίτσι μετακινείται από τον κήπο στους δρόμους της πόλης Ravello στην ακτή Amalfi της Ιταλίας. Ντυμένη με ένα αέρινο λευκό φόρεμα και κρατώντας μια αγκαλιά λουλούδια, το γοητευτικό νεαρό κορίτσι απλώνει τη χαρά σε όσους συναντά, καθώς οδηγεί ένα παραδοσιακό Ape Car που καλύπτεται από ανθοδέσμες πολύχρωμων λουλουδιών», είναι η λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε ο οίκος στο YouTube.

Η Ντέβα Κασέλ είναι κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για 14 ολόκληρα χρόνια και το 2013 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Από τον γάμο αυτό, το ζευγάρι των ηθοποιών απέκτησε δύο κόρες. Τη Ντέβα, η οποία γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004 και την 9χρονη Λεονί, η οποία γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 2010.

Δείτε το βίντεο: