Αρχική > Featured > Διπλό φονικό στην Καβάλα: 42χρονος σκότωσε μάνα και γιο για το πάρκινγκ

Διπλό φονικό στην Καβάλα: 42χρονος σκότωσε μάνα και γιο για το πάρκινγκ

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Χρυσούπολη Καβάλας, ύστερα από το διπλό φονικό που σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή. Αφορμή στάθηκε η θέση που ένας 40χρονος πάρκαρε το φορτηγό του, για να πέσει νεκρός τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του από τα χέρια του 50χρονου γείτονά τους.

Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια. Δευτερόλεπτα αργότερα, λογομαχούσε με τον φερόμενο ως δράστη του φονικού, μάλλον για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιος της το φορτηγό του. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά η γυναίκα μαζί με τον γιο της πήγαν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και… εκεί έγινε το κακό.

Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 40χρονο που έπεσε επίσης νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη και γείτονα του.

Ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης, φέρεται ότι πυροβόλησε και κατά ακόμη δύο γειτόνων του, που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει. Ο φερόμενος ως δράστης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος του Δήμου Νέστου.