Αρχική > Featured > Δίνει η αληθινή αγάπη κιλά; Δες σε τι φάση είναι η σχέση σου και υπολόγισε τα κιλά που θα πάρεις

Δίνει η αληθινή αγάπη κιλά; Δες σε τι φάση είναι η σχέση σου και υπολόγισε τα κιλά που θα πάρεις

Η αληθινή αγάπη δίνει κιλά; Κι όμως, ακόμα κι αν τα λόγια αυτά σας ηχούν παράδοξα, υπάρχουν έρευνες που το επιβεβαιώνουν.

Στη μεγάλη έρευνα του πανεπιστημίου Νορθ Καρολάινα έλαβαν μέρος 8.000 άνθρωποι. Και αυτό που δείχνουν τα αποτελέσματα σίγουρα δεν είναι ευπρόσδεκτα, αλλά δυστυχώς είναι αληθινά. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που διενεργήθηκε στο πανεπιστήμιο, οι παντρεμένες γυναίκες παίρνουν ως και 12 κιλά στα πρώτα 5 χρόνια μετά τον γάμο, την ώρα που όσες είναι σε σχέση, αλλά δεν συζούν παίρνουν μόνο 10 κιλά και μόλις 6 αν μένουν μόνες τους!

Και οι άντρες;

Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα για τους άντρες. Εκεί, ο μέσος άντρας έχει πιθανότητες να αυξήσει το βάρος του ως και 12,5 κιλά αν συζεί με το έτερον ήμισυ, ενώ αν είναι ελεύθερος απλά δεν παχαίνει!

Η έρευνα έχει όμως να μας δείξει κάποια θετικά στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά, οι άνθρωποι που ζουν “σε σχέση” καπνίζουν και πίνουν λιγότερο. Βέβαια, το γεγονός ότι οι άνθρωποι σε ζευγάρια αποδεικνύονται πιο ευτυχισμένοι παρά τα έξτρα κιλά τους μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί. Αυτός άλλωστε είναι κι ο λόγος της αυξημένης ζυγαριάς. Τα ζευγάρια ζουν καλά μαζί και μοιράζονται πράγματα – κι ένα απ’ αυτά είναι το φαγητό. Όταν ο ένας “τρώει”, μοιραία παρασύρει και τον άλλο. Αυτό μέχρι ένα σημείο, κακό δεν είναι, αλλά η καλή υγεία είναι ένας παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και τα ευτυχισμένα ζευγάρια καλό είναι να μην ξεφεύγουν και φτάνουν σε υπερβολές. Ιδανικά, μάλιστα, θα μπορούσατε να συνδυάσετε εκτός από την απόλαυση του φαγητού, μερικές ώρες από κοινού στο γυμναστήριο, όπου τα βάρη εκτός από σωματική διάπλαση, θα σας φέρουν σίγουρα ακόμα πιο κοντά.