Αρχική > Featured > Δημοσιογράφος αποστομώνει όσους της είπαν ότι δε θα κάνει καριέρα με κοντά μαλλιά

Δημοσιογράφος αποστομώνει όσους της είπαν ότι δε θα κάνει καριέρα με κοντά μαλλιά

Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι, εν έτει 2020, δεν υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που πιστεύουν ότι η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο στο πόσο καλά μπορεί κάποιος να κάνει τη δουλειά του. Δυστυχώς, η πραγματικότητα έρχεται να μας διαψεύσει για άλλη μία φορά.

Μια δημοσιογράφος από τη Φλόριντα που πρόσφατα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύει ότι η εξωτερική εμφάνιση και η αποδοτικότητα στην εργασία δεν είναι -και ποτέ δεν ήταν- αλληλένδετα.

Η βραβευμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων Lena Pringle, μοιράστηκε ένα tweet με τους followers που της είπαν ότι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ καριέρα επειδή δεν ακολουθεί τα παραδοσιακά πρότυπα ομορφιάς, ενημερώνοντάς τους ότι κατάφερε τελικά να πάρει την πολυπόθητη θέση παρά τα κοντά μαλλιά της.

Δείτε την ανάρτηση:

«Φωνάζω στους ανθρώπους που μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω τη θέση στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων με κοντό κούρεμα», έγραψε στο tweet της, το οποίο συνόδευσε με τρεις φωτογραφίες που την έδειχναν να ποζάρει περήφανα στο πλατό των ειδήσεων.

Η δημοσίευση πήρε περισσότερα από 115.000 likes και 10.000 κοινοποιήσεις. Υπήρξε επίσης μια συντριπτική ποσότητα θετικών σχολίων στο Twitter, καθώς πολλοί έσπευσαν να τη συγχαρούν για την τόλμη της, ενώ πολλές ήταν οι γυναίκες που μοιράστηκαν επίσης φωτογραφίες με τα κοντά μαλλιά τους.

«Σ’ ευχαριστούμε για αυτό! Αποτελείς έμπνευση για τα κορίτσια της δημοσιογραφίας», έγραψε μια follower στο Twitter.