Αρχική > Τι Νέα; > Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν γεύματα και φάρμακα για όσους έχουν ανάγκη

Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν γεύματα και φάρμακα για όσους έχουν ανάγκη

filanthropia2_610_420Όρθια μέχρις εσχάτων, είναι αποφασισμένος ο Δήμος της Ηλιούπολης να κρατήσει την τοπική κοινωνία, που δοκιμάζεται μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης και αποφάσισε να διαθέσει 5.000 γεύματα δωρεάν από την «Σπιτική Κουζίνα του Δήμου» σε όλους τους συνδημότες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η Δημοτική Αρχή μετά από μια πλεονασματική χρηστή διαχείριση των οικονομικών και αφού, όπως έχει τονίσει και στο παρελθόν, προέβλεψε και κράτησε ένα αποθεματικό για δύσκολες ώρες, δημιούργησε ειδικό κωδικό δαπανών με την ονομασία «Δαπάνες προετοιμασίας παροχής συσσιτίων, για την αντιμετώπιση εκτάκτων κοινωνικών συνθηκών», ύψους 50.000 ευρώ.

Έτσι εξασφάλισε αρχικά 5.000 γεύματα από την “Κουζίνα για Ολους” που θα διατίθενται μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, στο χώρο του Αναψυκτηρίου, σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, λόγω των δυσλειτουργιών του τραπεζικού συστήματος.

Παράλληλα από τον ίδιο κωδικό η δημοτική αρχή προμηθεύτηκε φάρμακα ύψους 10.000 ευρώ για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Φαρμακείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Καλούνται όλοι οι Δημότες που πραγματικά έχουν ανάγκη με αίσθημα ευθύνης, να επικοινωνούν με το Δήμο Ηλιούπολης στα τηλέφωνα 2109970053 για περαιτέρω λεπτομέρειες.