Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τον θάνατο του πατέρα του και την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.Ο γνωστός εκδότης, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας «My style rocks», αναφέρθηκε στον ξαφνικό χαμό του πατέρα του από εργατικό ατύχημα, όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 10 ετών και πόσο αυτό τον επηρέασε στη ζωή του: «Σκέφτηκα ότι τώρα θα πεθάνω, θα πεθάνουμε όλοι, και βιάστηκα να τα κάνω όλα γρήγορα».

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

«Ήμουν τελευταίος μαθητής», είπε και εξήγησε ότι κατάλαβε πως αυτό δεν είχε να κάνει με το αν ήταν ή όχι έξυπνος, ενώ αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να πλαστογραφήσει το απολυτήριο για να μπορέσει να φύγει για σπουδές στην Ιταλία. Στην Ιταλία, μάλιστα, εξήγησε ότι ήθελε τόσο πολύ να τελειώσει τις σπουδές του που αφοσιώθηκε πολύ σ’ αυτές. «Στο σχολείο δεν διάβαζα, στο πανεπιστήμιο διάβαζα με αφοσίωση, ενώ παράλληλα πόζαρα ακόμα και ως γυμνό μοντέλο για τους μαθητές της σχολής καλών τεχνών. Δούλεψα πλασιέ, μπάρμαν και καθαριστής στο πανεπιστήμιο».

Οι εξαρτήσεις και η αποτοξίνωση

Όπως αποκάλυψε, η σχέση του με τα ναρκωτικά ξεκίνησε νωρίς στη ζωή του -στα 15 με 16- ωστόσο δεν είχε φανταστεί πόσο θα μπορούσαν να τον επηρεάσουν ψυχικά και σωματικά ως άνθρωπο στην πορεία της ζωής του.


«Το θέμα έγινε μεγάλο όταν έπιασα προσωπικό πάτο. Το αποφάσισα λίγο πριν τα 40, ήμουν 39 ετών, σχεδόν δέκα χρόνια πριν. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω φυσιολογικά, έβλεπα ότι είναι εμπόδιο στη ζωή μου αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Ξαφνικά είχε αλλάξει ο κόσμος μου, είχα μαυρίσει ο ίδιος, έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δεν μου άρεσε».

Δείτε το βίντεο:

από Μαρία Ιωαννάτου