Αρχική > Featured > Διασώστης στην Ικαρία: “Σπάραζε, ούρλιαζε και έκλαιγε ο σύντροφος της Νάταλι”

Διασώστης στην Ικαρία: “Σπάραζε, ούρλιαζε και έκλαιγε ο σύντροφος της Νάταλι”

Εκτενές ήταν το χτεσινό άρθρο της Daily Mail για το θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, ενώ είχε βγει μόνη της το πρωί της Δευτέρας για τρέξιμο.

Η εφημερίδα εστιάζει στη θλίψη και το σπαραγμό του συντρόφου της παραθέτοντας τα λόγια εθελοντή που μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Οπως γράφει η Daily Mail, ο εθελοντής σχολίασε πως «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», τονίζοντας ότι ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ «ούρλιαζε και έκλαιγε» όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε και ζητούσε να πάει κοντά της.

Την αναγνώρισε από τα παπούτσια

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο σύντροφός της, Κυριάκος, την αναγνώρισε από τα παπούτσια που φορούσε. Ηταν απαρηγόρητος και σύμφωνα με μαρτυρία του εθελοντή, ούρλιαζε όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρή.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ηταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ηθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», είπε ο εθελοντής, σε μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail. «Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συνέχισε.

Το “Ευχαριστώ” στους εθελοντές

Στη πορεία ο Κυριάκος, ο σύντροφος της, έστειλε ένα μήνυμα στους εθελοντές, όπου τους ευχαριστούσε για την προσπάθεια που έκαναν για να εντοπίσουν την σύντροφό του.