Αρχική > Celebrities > Διάσημο σουπερμόντελ ζητά 20 εκατ. δολάρια από τον Ralph Lauren για τη χρήση φωτογραφιών της χωρίς άδεια!

Διάσημο σουπερμόντελ ζητά 20 εκατ. δολάρια από τον Ralph Lauren για τη χρήση φωτογραφιών της χωρίς άδεια!

Το σουπερμόντελ Αναστάζια Κοζίσοβα  κατέθεσε αγωγή 20 εκατ. δολαρίων κατά της εταιρείας του Ralph Lauren και του HBO για τη χρήση φωτογραφιών της χωρίς άδεια! Πιο συγκεκριμένα, η πρώην φίλη του Oscar Pistorius ισχυρίζεται ότι το 2004 ο διάσημος σχεδιαστής της πρότεινε να είναι η μούσα ορισμένων συλλογών του, αλλά και του βιβλίου «Diary of Collection». Μάλιστα στο συγκεκριμένο βιβλίο η Κοζίσοβα εμφανίζεται μεταμορφωμένη στις φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastassia Khozissova (@anastassiakhozissova)

Το 2014, το διάσημο μοντέλο ανακάλυψε «ένα περίπλοκο σχέδιο απάτης εντός της Ralph Lauren Corp.», που είχε ως συνέπεια την απομάκρυνσή της από την εταιρεία. Ως αποτέλεσμα, «υπέφερε σοβαρά, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας ύπνου, της έλλειψης φιλοδοξίας και μιας σοβαρής κρίσης σταδιοδρομίας», ισχυρίζεται η αγωγή.

Η εταιρεία Ralph Lauren συνεχίζει να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες της και μάλιστα εμφανίστηκαν στο ντοκιμαντέρ του HBO «Very Ralph». Παράλληλα, φωτογραφίες της κοσμούν το κατάστημα Ralph Lauren στη Μόσχα και στο Polo Bar 1 στο Upper East Side. Το μοντέλο, το οποίο δεν έχει αποζημιωθεί, ισχυρίζεται πως  Ralph Lauren Corp. και η HBO χρησιμοποίησαν τις φωτογραφίες, χωρίς τη γραπτή συγκατάθεσή της, γι’ αυτό και ζητάει αποζημίωση 20.000.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του