Έχεις παρατηρήσει ότι οι λεπτές ρυτιδούλες γύρω από το στόμα όλο και βαθαίνουν δηλώνοντας μια… ωριμότητα που ίσως δεν θα ήθελες να φαίνεται τόσο εμφανώς. Έχεις σκεφτεί όμως ότι θα μπορούσες μόνη σου σπίτι με μια μικρή καθημερινή φροντίδα να λειάνεις τις ρυτίδες αυτές και να χαρίσεις τουλάχιστον 10 χρόνια (εμφανιασιακά) στον εαυτό σου;

Με την πάροδο της ηλικίας, το δέρμα γίνεται όλο και πιο χαλαρό ειδικά στο πρόσωπο, που είναι το πρώτο που ταλαιπωρείται, με αποτέλεσμα να δείχνει λίγο εχθρικό ακόμη και όταν χαμογελά.

Σύμφωνα με μια έκθεση της ιστοσελίδας “My Healthy Food Tips”, στην πραγματικότητα χρειαζόμαστε μόνο 2 συστατικά, τα οποία βρίσκονται συνήθως στην κουζίνα του σπιτιού μας, για να διορθώσουν αυτό το πρόβλημα της χαλάρωσης του δέρματος. Εκτός από το ασπράδι αυγού, εφαρμόστε επίσης το λάδι καρύδας στις ρυτίδες του στόματος, κάθε βράδυ. Για να αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερο όφελος και πιο δυνατό αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να τα εφαρμόζετε και τα δύο αυτά συστατικά σε συνδυασμό, και φυσικά να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε μέρα.

Το λάδι καρύδας περιέχει πλούσια αντιοξειδωτικά που εμποδίζουν το σχηματισμό «ελεύθερων ριζών» που είναι ο βασικός ένοχος για τη γήρανση. Ιδανικά προτείνουμε, κάθε βράδυ, πριν πέσετε στο κρεβάτι, εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα από λάδι καρύδας σε όλο το πρόσωπο, εστιάζοντας στις ρυτίδες γύρω από το στόμα. Η επίμονη εβδομαδιαία εφαρμογή του μείγματος από ασπράδι αυγού μαζί με χυμό αγγουριού και ελαίου καρύδας πάνω στο δέρμα θα κάνει σίγουρα το δέρμα πιο σφριγηλό και θα βελτιώσει την όποια χαλαρότητα.


Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Πηγή: womantoc

από Σοφία Κωστάρα