Μετά την αποκάλυψη της συνομιλίας της Τραϊάνας Ανανία με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο από την ίδια, η ηθοποιός δέχθηκε ποικίλα σχόλια για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση, με πολλούς να παίρνουν το μέρος της και άλλους να τάσσονται εναντίον της.

Η ηθοποιός μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις ανθρώπων που της κάνουν «καμάκι» στα social media: «Αν πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις καλημέρα σε αγνώστους. Εγώ δεν έχω στείλει καλημέρα ποτέ και θεωρώ ότι πάω καλά στα μυαλά μου».

Η αποκάλυψη για τα προσωπικά της

Η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση και υποστήριξε πως «δεν θα με πείραζε αν ο σύντροφός μου ενδιαφερόταν και για τα δύο φύλα. Κι εγώ, στην ανώτερή μου εκδοχή, θεωρώ ότι δεν θα κοιτάω το φύλο. Όταν κάποια στιγμή έχω απομυθοποιήσει τα πάντα σε σχέση με το επίγειο».


Αναφορικά με το τσιφτετέλι που είχε χορέψει στο παρελθόν στην εκπομπή «Στην υγειά μας» και το οποίο έγινε viral, δήλωσε: «Εγώ δεν βγήκα να δείξω το σώμα μου. Το ότι φαίνεται είναι λόγω του… σώματός μου».

από Μαρία Ιωαννάτου