Αρχική > Featured > Δεν μπόρεσε να είναι μέσα στο νοσοκομείο όπου η σύζυγός του έκανε χημειοθεραπείες λόγω κορωνοϊού – Όλος ο κόσμος υποκλίνεται όμως στη λύση που βρήκε

Δεν μπόρεσε να είναι μέσα στο νοσοκομείο όπου η σύζυγός του έκανε χημειοθεραπείες λόγω κορωνοϊού – Όλος ο κόσμος υποκλίνεται όμως στη λύση που βρήκε

Ο Αlbert Conner, αυτήν τη φορά, λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό, δεν μπόρεσε να συνοδεύσει τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο. Από την άλλη, με τίποτα δεν ήθελε να την αφήσει μόνη σε αυτή τη δύσκολη αποστολή.

Η λύση πάντα όμως υπάρχει. Αρκεί να ψάξεις να τη βρεις. Ο Albert κάθισε έξω από το νοσοκομείο του Τέξας και την περίμενε διαβάζοντας ένα βιβλίο. Μάλιστα, έφτιαξε ένα μεγάλο πλακάτ που έλεγε: «Δεν μπορώ να είμαι μαζί σου, αλλά είμαι εδώ. Σε αγαπώ. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό».

Ηαπό το Τέξας διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Ιανουάριο και ο σύζυγός της τής υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα.

Όταν όμως η 40χρονη, μητέρα τριών παιδιών, έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει τη προγραμματισμένη χημειοθεραπεία, αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Το νοσοκομείο δεν επέτρεψε στον σύζυγό της να την συνοδέψει λόγω των αυστηρών μέτρων κατά του κορωνοϊού. Ο Αlbert Conner κάθισε έξω από το νοσοκομείο του Τέξας και την περίμενε διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Η Kelly Conner έβγαλε φωτογραφίες τον 44χρονο σύζυγό της και τις ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook. Η στήριξη του συζύγου της συγκίνησε το διαδίκτυο και αμέσως έγινε viral. Το μήνυμά του τής έδωσε περισσότερο δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα της κατά του καρκίνου.