Πολλές οι αποκαλύψεις -ξανά- γύρω από τη σχέση της Μελάνια Τραμπ με τον σύζυγό της, Ντόναλντ, τη θετή κόρη της Ιβάνκα, την περιπέτεια της υγείας της Πρώτης Κυρίας τον Μάιο του 2018, όταν λίγο έλειψε να χάσει το νεφρό της, και το παρασκήνιο πίσω από τη δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της κάνει. Στην επιφάνεια τα φέρνει για άλλη μια φορά, με περισσότερα στοιχεία βέβαια, το ολοκαίνουργιο βιβλίο δημοσιογράφου του CNN.Η Κέιτ Μπένετ, στο βιβλίο της, με τίτλο “Free Melania” («Ελευθερώστε την Μελάνια), επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό στην Ουάσιγκτον ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του κοιμούνται σε χωριστά δωμάτια, αλλά και σε διαφορετικό όροφο στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ στον δεύτερο και η Μελάνια στον τρίτο -και συγκεκριμένα σ’ έναν χώρο δύο δωματίων, όπου έμενε πριν απ’ αυτήν η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα, Μάριαν Ρόμπινσον. Παράλληλα αποκαλύπτεται ότι η Πρώτη Κυρία διαθέτει και δικό της «δωμάτιο ομορφιάς» για να χτενίζεται και να μακιγιάρεται καθώς και ένα ιδιωτικό γυμναστήριο.

Η δημοσιογράφος στο βιβλίο της αναφέρεται επίσης στο πρόβλημα που αντιμετώπισε τον Μάιο του 2018 με το νεφρό της η Μελάνια, όταν νοσηλεύθηκε επί μία εβδομάδα σε νοσοκομείο και έμεινε στο κρεββάτι της ανάρρωσης για πάνω από 20 μέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει τότε ότι η πρώτη κυρία «υποβλήθηκε σε εμβολισμό για να αντιμετωπιστεί μια καλοήθης νεφρική πάθηση. Η διαδικασία ήταν επιτυχής, δεν υπήρχαν επιπλοκές». Αλλά η δημοσιογράφος αναφέρει ότι οι φίλοι της Μελάνια φοβήθηκαν πάρα πολύ μήπως έχανε το νεφρό της.

Το μήνυμα στο τζάκετ της Μελάνια

Ανάμεσα στα όσα αποκαλυπτικά γράφει η δημοσιογράφος, είναι και η σχέση της Μελάνια με την Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του συζύγου της από προηγούμενο γάμο του, καθώς τονίζει πως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν καλά, εξαιτίας της ατζέντας της Ιβάνκα, που θεωρεί πως συμπεριφέρεται σαν να είναι εκείνη η «πρώτη κυρία». Σε ένα ταξίδι μάλιστα εκείνο τον καιρό, η Μελάνια είχε φορέσει ένα τζάκετ, το οποίο έγραφε από πίσω «Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Εσένα;», πιστεύοντας πως ήταν ένα μήνυμα κατά της Ιβάνκα.

Η αντίδραση του Λευκού Οίκου για τις αποκαλύψεις

Μετά τις αποκαλύψεις για τα όσα αναφέρει το βιβλίο, υπήρξε αντίδραση από τον Λευκό Οίκο, όπου σε δήλωσή του προς τον Guardian αναφέρει ότι «η κυρία Τραμπ δηλώνει έκπληκτη από τις αναφορές της Μπένετ. Η ομάδα μας συνεργάστηκε με καλή πίστη με την Κέιτ περιμένοντας ότι θα κάνει μια ειλικρινή δουλειά. Δυστυχώς περιλαμβάνει αρκετές λάθος λεπτομέρειες και απόψεις, καθώς η κυρία Μπένετ μίλησε με αρκετούς ανώνυμους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την Πρώτη Κυρία. Συνεχίζει να μας απογοητεύει όταν άνθρωποι, ειδικά δημοσιογράφοι, γράφουν βιβλία με λάθος πληροφορίες για να βγάλουν κέρδη από την πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ».

από Σοφία Κωστάρα