Αρχική > Τι Νέα; > Δεν φαντάζεστε τον τρόπο που βρήκε ένα café στο Παρίσι για να τηρεί τις αποστάσεις λόγω κορωνοϊού (εικόνες)

Δεν φαντάζεστε τον τρόπο που βρήκε ένα café στο Παρίσι για να τηρεί τις αποστάσεις λόγω κορωνοϊού (εικόνες)

Οι χώρες σε όλο τον κόσμο επιστρέφουν η μία μετά την άλλη στην κανονικότητα, ύστερα από το lockdown που επιβλήθηκε τους προηγούμενους μήνες εξαιτίας του κορωνοϊού.

Εστιατόρια, καφετέριες και καταστήματα ανεβάζουν ρολά και υποδέχονται τους πελάτες τους τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, μεταξύ των οποίων και οι αποστάσεις ασφαλείας. Όπως συμβαίνει στην Ελλάδα έτσι και στο εξωτερικό, τα τραπέζια πρέπει να βρίσκονται σε συγκεκριμένη απόσταση το ένα από το άλλο, ενώ ο αριθμός των ατόμων σε καθένα από αυτά είναι συγκεκριμένος.

Κι ενώ πολλές χώρες προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, στη Γαλλία φαίνεται ότι τα έχουν ήδη καταφέρει και με μεγάλη επιτυχία! Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία από κάποιο καφέ στο Παρίσι, το οποίο αποφάσισε να τηρήσει τις απαραίτητες αποστάσεις τοποθετώντας λούτρινους αρκούδους στις καρέκλες. Έτσι οι πελάτες δεν μπορούν να κάθονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, μιας και οι θέσεις είναι κατειλημμένες από το αξιαγάπητο λούτρινο!

Δείτε τις φωτογραφίες: