Η σχέση πατέρα και κόρης είναι μοναδική! Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω. Ένας πατέρας από το Οχάιο των ΗΠΑ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα περνούσε τις γιορτές μακριά από την αεροσυνοδό κόρη του, και αυτό που σκέφτηκε για να βρεθεί κοντά της σίγουρα θα σας εκπλήξει.

Η Πιρς Βόγκαν, αεροσυνοδός της Delta Airlines, έπρεπε να κάνει πολλές πτήσεις την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα, οπότε ο πατέρας της Χαλ Βόγκαν αποφάσισε να κλείσει εισιτήρια για 6 διαφορετικές πτήσεις ώστε να περάσουν μαζί τις γιορτές!

Η ιστορία της Πιρς έκανε τον γύρο του διαδικτύου όταν ένας επιβάτης, που καθόταν δίπλα στον Χαλ σε μία από τις πτήσεις, μοιράστηκε τη συγκινητική ιστορία μέσω Facebook.


«Είχα την ευχαρίστηση να κάθομαι δίπλα στον Χαλ στην πτήση της επιστροφής μου. Η κόρη του είναι αεροσυνοδός και έπρεπε να εργαστεί τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ο Χαλ αποφάσισε ότι ήθελε να περάσει τις διακοπές μαζί της. Έτσι, πετάει σε κάθε πτήση της σήμερα και αύριο σε όλη την χώρα για να είναι μαζί τα Χριστούγεννα. Τι φανταστικός πατέρας! Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!», έγραψε ο Μάικ Λέβι στο Facebook.

Η Delta Airlines δημοσίευσε αργότερα μια ανακοίνωση που ανέφερε: «Εκτιμούμε όλους τους υπαλλήλους μας που εργάζονται κατά τη διάρκεια των διακοπών για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της Delta και λατρέψαμε αυτόν τον πατέρα που είχε την ευκαιρία να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη του -ακόμη και διασχίζοντας την χώρα σε ύψος 30.000 ποδών».

από Μαρία Ιωαννάτου