Μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, νέος υπουργός Άμυνας ορίστηκε ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο κ. Αποστολάκης είναι πατέρας του Γιάννη που έγινε γνωστός μέσα από τον πρώτο κύκλο του Master Chef. Μάλιστα, είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού χάνοντας οριακά από τον Άκη Πετρετζίκη.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης κατάγεται από το Ρέθυμνο και έχει διαγράψει σπουδαία σταδιοδρομία στο Πολεμικό Ναυτικό. Η σύζυγός του έχει δημιουργήσει σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο, ενώ οι δύο γιοι του είναι εκείνοι που τον κάνουν υπερήφανο.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αποστολάκη, κάνει λαμπρή καριέρα ως τηλεοπτικός σεφ, ενώ φέτος εμφανίζεται στο πλευρό της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή Dot που προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο από τον ΣΚΑΪ.


Στα πρώτα βήματα της καριέρας του, ο Γιάννης Αποστολάκης είχε δηλώσει για την οικογένειά του: «Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσα ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα».

από Μαρία Ιωαννάτου