Αρχική > Featured > Δεν είναι στην Ελβετία! Αυτό το σαλέ βρίσκεται στη Βυτίνα και μπορείς να το νοικιάσεις μέσω Airbnb (εικόνες)

Δεν είναι στην Ελβετία! Αυτό το σαλέ βρίσκεται στη Βυτίνα και μπορείς να το νοικιάσεις μέσω Airbnb (εικόνες)

Τώρα που ο καιρός αλλάζει επιτέλους και τα πρώτα κρύα κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους, ξεκινάμε να οργανώνουμε τις χειμερινές εξορμήσεις μας. Ωραία και τα νησιά το καλοκαίρι, αλλά το βουνό έχει τη δική του χάρη! Ο προορισμός που θα σου δείξουμε σήμερα είναι λίγο πολύ γνωστός, όμως το σπίτι που μπορείς να νοικιάσεις εκεί, το ανακαλύψαμε πρόσφατα και το έχουμε ήδη ερωτευτεί.

Το υπέροχο ξύλινο σαλέ της φωτογραφίας, βρίσκεται στην αρχή του πανέμορφου βουνού του Μαινάλου, δίπλα στο χωριό Βυτίνα. Χτίστηκε το 2002 με κορμούς από τη Φινλανδία και διακοσμήθηκε με αγάπη από τους ιδιοκτήτες του.

Το περιβάλλον είναι απόλυτα χαλαρωτικό και ήσυχο. Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση μόλις 15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του χωριού, ενώ το ευρωπαϊκό ορεινό μονοπάτι Ε4 βρίσκεται μπροστά στην είσοδο του κτήματος.

Ιδανικό για τους sports lovers

Το σπίτι προσφέρει καταπληκτική θέα: «Μπορείτε να ακούσετε τα πουλιά και να δείτε ολόκληρο το χωριό ακριβώς σαν ένα πίνακα ζωγραφικής! Είναι ένα υπέροχο κατάλυμα για εκείνους που τους αρέσει η πεζοπορία, το σκι και το ράφτινγκ», αναφέρουν οι ιδιοκτήτες.

Είναι διακοσμημένο με vintage ξύλινα και άλλα αντικείμενα, τα οποία οι ιδιοκτήτες έχουν συλλέξει από τα ταξίδια τους στην Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ.

Είναι η τέλεια βάση για την εξερεύνηση του Μαινάλου, της ιστορικής περιοχής της Δημητσάνας, της Στεμνίτσας, της Βυτίνας και των πολυάριθμων ιστορικών μοναστηριών της περιοχής. Το σαλέ απέχει 12 χλμ. από το χιονοδρομικού κέντρο του Μαινάλου. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το οποίο απέχει 60 χλμ.