Πραγματικά, η φωτογραφία που ανέβασε η γνωστή παρουσιάστρια, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, είναι ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε τις τελευταίες μέρες. Γιατί μας μετέφερε σε άλλες εποχές, δύσκολες μεν, αλλά που μπορούσαν να προσφέρουν στον κόσμο την προσμονή και την ελπίδα για κάτι καλύτερο που θα ερχόταν.Το μωρό στη φωτογραφία είναι η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η Ελληνίδα δημοσιογράφος, η οποία συνεργάζεται µε τη σουηδική κρατική τηλεόραση και το κρατικό ραδιόφωνο, ενώ αρθρογραφεί στη µεγαλύτερη εφηµερίδα της σκανδιναβικής χώρας.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου τράβηξε από το συρτάρι των αναμνήσεών της μια σπάνια φωτογραφία, γεμάτη μνήμες.

Τα παιδικά της χρόνια, όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, δεν ήταν ρόδινα.


«Περάσαµε πολλές δυσκολίες. Από τα παιδικά µου χρόνια, τον αποχαιρετισµό µε την Ελλάδα, που µου κόστισε, τα χρόνια στο γκέτο, που μεγάλωσα µε χωρισµένους γονείς, που είχα πάντα πάνω µου τη σφραγίδα της ξένης, που βίωσα τον ρατσισµό, τις µάχες που έζησα στα ΜΜΕ. Πολλές δυσκολίες, αλλά έζησα και πολλές χαρούµενες και µαγικές στιγµές. Είµαι περήφανη που έφτασα ως εδώ µε τις δυνάµεις µου και όχι µε δανεικά φτερά στις πλάτες άλλων!» αναφέρει σε συνέντευξή της στη Real News.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram:

«Mία από τις φωτογραφίες των παιδικών μου χρόνων. Με μετέφεραν σε μια πλαστική τσάντα. Δεν είχα ποτέ καρότσι. Ήταν μακρύς ο δρόμος, γεμάτος «λακούβες». Έφτασα σε μέρη που δεν μπορούσα καν να ονειρευτώ. Αλλά, σήμερα, είμαι τόσο κουρασμένη που εύχομαι κάποιος να μπορούσε να με μεταφέρει έτσι.. όπως τότε. Υπάρχει κανένας εθελοντής;».

από Σοφία Κωστάρα