Αρχική > Featured > Δεν εφαρμόζουν σωστά τα ρούχα σου; 5 εύκολα tips για να μη χρειαστεί να πας στη μοδίστρα

Δεν εφαρμόζουν σωστά τα ρούχα σου; 5 εύκολα tips για να μη χρειαστεί να πας στη μοδίστρα

Μπορεί ως ενήλικες να έχουμε περισσότερες ευθύνες αλλά εξακολουθούμε να αποφεύγουμε τη δύσκολη οδό όταν υπάρχει μια ευκολότερη, λιγότερο περίπλοκη επιλογή – ειδικά όταν πρόκειται για ρούχα. Όλες έχουμε κομμάτια στη ντουλάπα μας που θα θέλαμε να μας ταιριάζουν καλύτερα. Ίσως είναι το φόρεμα που αγοράσατε από το ίντερνετ αλλά δεν σας εφαρμόζει καλά και δεν θέλετε να το επιστρέψετε (επιπλέον, δεν είναι διαθέσιμο σε διαφορετικό μέγεθος).

Εμπιστευτείτε μας, όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. Με αυτά τα έξυπνα κόλπα δεν χρειάζεται να επιστρέψετε ένα ρούχο που δεν σας εφαρμόζει όπως θα θέλατε. Υπάρχουν γρήγορα και εύκολα tips να καμουφλάρετε τα κομμάτια που δεν σας ταιριάζουν τέλεια, κανένας από τους οποίους δεν περιλαμβάνει βελόνα και κλωστή.

Είτε προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να στενέψετε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα είτε να κοντύνετε το παντελόνι σας, έχουμε εύκολες λύσεις για να διορθώσετε όλα τα προβλήματα στα ρούχα σας.

Αν το φόρεμά σας είναι φαρδύ…

Λύση: Βάλτε μια ζώνη για να τονίσετε γρήγορα και εύκολα τη μέση σας.

Αν το πουκάμισο είναι μεγάλο…

Λύση: Μετατρέψτε το σε crop top κάνοντας έναν κόμπο μπροστά, στο πλάι ή ακόμα και στο πίσω μέρος.

Αν η φούστα σας είναι μεγάλη…

Λύση: Τοποθετήστε τη μπλούζα σας μέσα από τη φούστα για να την κρατήσετε σταθερή. Όσο πιο χοντρό είναι το ύφασμα τόσο το καλύτερο, καθώς αυτό σημαίνει περισσότερο υλικό για να γεμίσει το κενό στη μέση.

Αν το παντελόνι σας είναι μακρύ…

Λύση: Η πιο γρήγορη λύση είναι να φορέσετε ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες, αλλά μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε και να γυρίσετε τα ρεβέρ σας. Είναι ένα κόλπο στο οποίο ορκίζονται όλα τα fashion icons!

Αν οι τιράντες είναι μακριές…

View this post on Instagram

ILY ✨ @matinstudio @lackofcoloraus

A post shared by CARMEN HAMILTON (@carmengracehamilton) on

Λύση: Μία επιλογή είναι να δέσετε τις τιράντες μεταξύ τους στην πλάτη, αλλά μία άλλη είναι να πάρετε ένα μαντήλι και να δέσετε τις τιράντες στο κάτω μέρος, δημιουργώντας μια πολύ ωραία πλάτη στο φόρεμα ή τη μπλούζα σας.