Αρχική > Featured > Δεν έχεις «γαλλική» μυτούλα; Έξυπνα tricks για να τη μακιγιάρεις σωστά χωρίς να φαίνεται μεγαλύτερη
%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-tricks-%ce%b30

Δεν έχεις «γαλλική» μυτούλα; Έξυπνα tricks για να τη μακιγιάρεις σωστά χωρίς να φαίνεται μεγαλύτερη

Είναι αλήθεια ότι όλες οι γυναίκες θα ήθελαν την τέλεια, γαλλική μύτη. Όμως, η φύση έχει αυτήν την μαγική ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους ξεχωριστούς. Και φυσικά, η επιστήμη -πλέον- του μακιγιάζ που μπορεί τις όποιες «ατέλειές» μας να τις καμουφλάρει μαγικά.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που η μυτούλα τους δεν είναι γαλλική, είτε είναι λίγο πιο μεγάλη ή προεξέχει ένα κοκαλάκι, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Η make up artist Φιλιώ Σαραντινού μίλησε στο Infowoman.gr και μάς έδωσε πολύτιμες συμβουλές για το πώς να μακιγιάρουμε σωστά τη μύτη μας, σε αυτήν την περίπτωση.

«Όσον αφορά τη μύτη είναι λίγο δύσκολο, καθώς όλες έχουν πάρει κι έχουν κάνει copy-paste το contouring που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν, το οποίο επί της ουσίας είναι λάθος, γιατί δεν έχουμε όλες τη μύτη της Κιμ Καρντάσιαν ή των συγκεκριμένων λαών εκεί πέρα. Εμείς εδώ πιο ανατολικά έχουμε πιο φαρδιά ρουθούνια, ένα κοκαλάκι που προεξέχει. Και συνήθως, αν πας να κάνεις αυτό που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν είναι λάθος», μας λέει η Φιλιώ.

«Γενικά είμαι της λογικής, όσο πιο αόρατη αφήνεις τη μύτη, τόσο λιγότερο πέφτει η προσοχή πάνω της. Αν θέλουμε όμως να δώσουμε μερικά tips, το ένα είναι να σκιάζουμε όπου υπάρχει όγκος. Επί της ουσίας αν έχουμε ένα κόκαλο, το οποίο εξέχει στη γέφυρα που λέμε της μύτης, εκεί δεν θα πάμε να βάλουμε φως όπως βάζει η Κιμ Καρντάσιαν, γιατί το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τη βγάλουμε περισσότερο προς τα έξω. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να περάσουμε με ένα bronzer τη μυτούλα μας για να τη βάλουμε προς τα μέσα», εξηγεί.

«Μετά αν τα ρουθούνια μας είναι πεταχτά, αν είναι λίγο πιο φαρδιά δηλαδή, μπροούμε να σκιάσουμε εκείνα τα σημεία. Επίσης, διαφωνώ τελείως που πανε και βάζουν το highlighter στην άκρη της μυτούλας γιατί πάλι αν δεν έχεις την τέλεια μύτη, το μόνο που κάνεις είναι να τη βγάζεις πιο έξω και να την τονίζεις περισσότερο», συμπληρώνει η make up artist.

«Έχει να κάνει τελείως με την κάθε μύτη και πώς την αντιμετωπίζουμε. Αν για παράδειγμα κοντά στα μάτια μπαίνει πιο μέσα και μετά ξεπετάγεται το κόκαλο, τότε βάζουμε φως ανάμεσα στα φρύδια για να βγει αυτό το κομμάτι προς τα έξω και σκιάζουμε το υπόλοιπο για να μπει προς τα μέσα», καταλήγει.

%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-tricks-%ce%b30 %ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-tricks-%ce%b32

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b1-%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-tricks-%ce%b34