Η Μπριζίτ Μακρόν προσπάθησε αλλά δυσκολεύτηκε πολύ να επισκιάσει τη Μελάνια Τραμπ με τις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας επέλεξε μία σειρά από κομψά σύνολα, ενώ δεν δίστασε ακόμα και να φορέσει μίνι φόρεμα, χωρίς όμως να μπορέσει να ξεπεράσει τις σέξι εμφανίσεις της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ.Ο γοητευτικός σωματοφύλακας της Μπριζίτ Μακρόν (αριστερά)

Φαίνεται λοιπόν ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν ήταν η μόνη που «απείλησε» τη Μπριζίτ στην Ουάσινγκτον, αφού μία εντελώς απροσδόκητη παρουσία κατέφερε να την επισκιάσει και με το παραπάνω!

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, όπως ακριβώς έκανε και στην Ελλάδα, άλλαξε το πρόγραμμά του ξαφνικά για να επισκεφθεί το μνημείο Λίνκολν. Εκεί αναμείχθηκε με τον κόσμο, συνομίλησε μαζί του και έβγαλαν μέχρι και selfies! Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο σωματοφύλακας του ζεύγους Μακρόν. Ψηλός, γοητευτικός, ντυμένος στα μαύρα, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, κάνοντας τα social media και τις γυναίκες ανά τον κόσμο να παραληρούν!

από Μαρία Ιωαννάτου