Αρχική > Deco > Δείτε το υπερπολυτελές σπίτι της Τζούλια Νόβα: Έχει γυμναστήριο και αίθουσα σινεμά

Δείτε το υπερπολυτελές σπίτι της Τζούλια Νόβα: Έχει γυμναστήριο και αίθουσα σινεμά

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» έδωσε η Τζούλια Νόβα. Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής μπήκε στο διαμέρισμα της όμορφης παρουσιάστριας και μας άφησε… άφωνους!

Το σπίτι, μεταξύ άλλων, διαθέτει μία αίθουσα cinema, ένα τεράστιο σαλόνι εμπνευσμένο από τις «50 αποχρώσεις του γκρι», ένα γυμναστήριο και ένα ατελιέ.

Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα έδειξε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο της, τους πίνακες ζωγραφικής που έχει η ίδια ζωγραφίσει, ενώ αποκάλυψε πώς έχει βάψει η ίδια τους τοίχους του σπιτιού και πώς έχει επιμεληθεί προσωπικά κάθε του χώρο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της απαντώντας σε όσους την κατακρίνουν για τη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Λένε ότι για να είμαι με τον Γιάννη, που είναι πιο μεγάλος σε ηλικία από εμένα, είμαι ελευθέρων ηθών. Απορώ πώς γίνεται να σκεφτεί κάποιος με αυτόν τον τρόπο. Καταρχάς, μόνο που είμαστε όλο το 24ωρο μαζί και δεν θέλω αποχωριστώ από αυτόν, φαίνεται ότι υπάρχει αγάπη μεταξύ μας» τόνισε η Τζούλια Νόβα.

View this post on Instagram

I feel like a little princess 🛍

A post shared by Julia Nova (@julianova1) on