Αρχική > Cinema > Δείτε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας του David Bowie

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης βιογραφικής ταινίας του David Bowie

Το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία του David Bowie με τίτλο Stardust μόλις κυκλοφόρησε!  Το φιλμ διηγείται την ιστορία του αείμνηστου καλλιτέχνη που θεωρείται ως μία από τις πιο αξιοσέβαστες και εμβληματικές προσωπικότητες της μουσικής (και όχι μόνο) σκηνής. Τον «βαρύ» αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο του Bowie έχει επωμιστεί ο Johnny Flynn.

Η υπόθεση του έργου αναφέρει: «Το 1971, ο 24χρονος David Bowie (Johnny Flynn) ξεκινά το πρώτο του road trip στην Αμερική μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Mercury Records, Ron Oberman (Marc Maron) για να συναντήσει έναν κόσμο που δεν ήταν ακόμη έτοιμος για τον ίδιο. Το Stardust προσφέρει μια ματιά από το παρασκήνιο των σκηνών που ενέπνευσαν τη δημιουργία του πρώτου και πιο αξιομνημόνευτου alter ego του Bowie, του Ziggy Stardust, αποτυπώνοντας το σημείο καμπής που ενίσχυσε την καριέρα ενός εκ των σπουδαιότερων πολιτιστικών προσωπικοτήτων παγκοσμίως».

Η πρεμιέρα του φιλμ έχει ήδη πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου και πρόκειται να κυκλοφορήσει και επισήμως στις 25 Νοεμβρίου.