Αρχική > Celebrities > Δείτε τι ανέβασε στο Instagram η Ελληνίδα σύζυγος του Τομ Χανκς για τις φωτιές

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram η Ελληνίδα σύζυγος του Τομ Χανκς για τις φωτιές

Στάχτη, αποκαϊδια, 87 νεκροί, αρκετοί αγνοούμενοι, μια τραγωδία που έχει βυθίσει σε θλίψη εμάς εδώ, αλλά έχει συγκινήσει και όλο τον κόσμο.

Τα μηνύματα συμπαράστασης από όλο τον κόσμο προς τον ελληνικό λαό καταφτάνουν βροχή. Πολλοί μάλιστα μαζεύουν χρήματα και κάνουν δωρεές για την βοήθεια των πυρόπληκτων.

Ανάμεσα στους διάσημους που έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης είναι και η ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του ηθοποιού Τομ Χανς. Οι δύο τους έχουν σπίτι στην Ελλάδα, ενώ ακολουθούν την Ορθόδοξη πίστη. Η Ρίτα Γουίλσον είναι ελληνικής καταγωγής καθώς η μητέρα της ήταν Ελληνίδα ενώ ο πατέρας της Πομάκος που γεννήθηκε στην Ξάνθη.

Η Ρίτα Γουίλσον, όπως και άλλοι συνάδελφοί της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έκανε αναδημοσίευση από την Vicky Cornell.

Στη φωτογραφία βρίσκεται στη μέση η ελληνική σημαία, ενώ πάνω και κάτω απεικονίζονται οι φλεγόμενες περιοχές της Αττικής και οι άνθρωποι που είχαν καταφύγει στη θάλασσα στο Μάτι για να σωθούν από την πύρινη κόλαση.

Στο μήνυμά της γράφει χαρακτηριστικά πώς μπορούν να βοηθήσουν όσοι το επιθυμούν, τα θύματα της τραγωδίας: «Αν έχεις κολυμπήσει στις ελληνικές θάλασσες, περπατήσει στα αρχαία ή ακόμη και ονειρευτεί να επισκεφθείς την Ελλάδα, επισκέψου το the_hellenic_initiative, για να προσφέρεις βοήθεια σε αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που υποφέρουν. Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα».