Έκπληξη έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα περάσει τα Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια, παρόλο που δεν είναι επίσημα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

Πολλοί, μάλιστα, είναι εκείνοι που μιλούν για την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει η βασίλισσα Ελισάβετ προς το πρόσωπο της νεαρής Μέγκαν, αφού δεν ακολούθησε την ίδια τακτική στην περίπτωση της Κέιτ Μίντλετον πριν από μερικά χρόνια.

Το αγαπημένο ζεύγος πρόκειται να περάσει τα Χριστούγεννα σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παλάτια της Μεγάλης Βρετανίας, το Sandringham House, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες του γάμου που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Μάιο.


H Μέγκαν Μαρκλ θα έχει την τύχη να περάσει τις γιορτές σε ένα ονειρεμένο σκηνικό στο Norfolk, όπου βρίσκεται το εξοχικό παλάτι με το μεγάλο κτήμα, 110 μίλια βόρεια του Λονδίνου. Σε αυτό το παλάτι έκανε διακοπές η Βασίλισσα Ελισάβετ σε όλη τη ζωή της, ενώ σίγουρα ο πρίγκιπας Χάρι έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία.

Στην ίδια περιοχή βρίσκεται το εξοχικό που συνηθίζουν να επισκέπτονται τις γιορτές και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους.

από Μαρία Ιωαννάτου