Αρχική > TV > Δε θα πιστέψετε τι κάνει σήμερα ο Μιχαλάκης από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»

Δε θα πιστέψετε τι κάνει σήμερα ο Μιχαλάκης από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»

Πέρασαν δώδεκα χρόνια από τότε που η σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αμέσως έγινε αγαπητή στο κοινό.

Θα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές τι κάνουν σήμερα πολλοί από τους ηθοποιούς που εμφανίζονταν σε σειρές που άφησαν εποχή, γι’ αυτό σήμερα θα σας αποκαλύψουμε όσα θέλετε να μάθετε για τον τηλεοπτικό Μιχαλάκη, κατά κόσμον Δημήτρη Νταούλη.

Ο γιος της δημοσιογράφου Μάρως Λεονάρδου και του σκηνοθέτη Γιώργου Νταούλη είναι πλέον 22 ετών και έχει αλλάξει τόσο πολύ, που τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε! Και μπορεί να τον θυμόμαστε ως μαθητή, αλλά πλέον έχει ανοίξει τα φτερά του και ασχολείται με αυτό που αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Πώς είναι σήμερα ο Δημήτρης Νταούλης

Ο Δημήτρης Ναούλης γράφει και σκηνοθετεί «Το χρυσόψαρο» που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΜΠΙΠ. Έξι άνθρωποι βρίσκονται σε ένα αστυνομικό τμήμα για να εξιχνιάσουν μαζί με τον αστυνόμο την υπόθεση απαγωγής ή κλοπής ή εξαφάνισης ενός χρυσόψαρου… Ένα έργο για την ελευθερία. Μια σουρεαλιστική κωμωδία με πολλές ανατροπές.