Αρχική > Featured > Δανάη Στράτου: Το φόρεμα που ξεχώρισε στη Βενετία ήταν ολόιδιο με το νυφικό της (εικόνες)

Δανάη Στράτου: Το φόρεμα που ξεχώρισε στη Βενετία ήταν ολόιδιο με το νυφικό της (εικόνες)

Τον Γιάνη Βαρουφάκη συνόδευσε στο Φεστιβάλ Βενετίας η σύζυγός του, Δανάη Στράτου, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με την παρουσία της. Πέραν από τις συζητήσεις που έγιναν γύρω από την πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν ότι το φόρεμά της κάτι τους θύμιζε.

Το ζευγάρι έδωσε το παρών στην εκδήλωση, λόγω του βιβλίου του πολιτικού, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως πηγή έμπνευσης της ταινίας «Ενήλικες στο Δωμάτιο». Ήταν πράγματι μια πολύ σημαντική βραδιά για τον οικονομολόγο. Το ίδιο θεώρησε και η σύζυγός του, η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα ίδιο με το νυφικό της!

Οι λεπτομέρειες του φορέματος

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα με έναν χαρακτηριστικό μαίανδρο – κόσμημα να περικλείει τον λαιμό της. Όντας άνθρωπος της τέχνης, η ίδια συνέβαλε στο σχεδιασμό του με την αξιόλογη βοήθεια του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. Όσο για το κόσμημα, η Δανάη Στράτου συνεργάστηκε με τη Μαρία Λαλαούνη για να προκύψει αυτό το ξεχωριστό αποτέλεσμα, σύμφωνα με δημοσίευσή της στο Facebook.

Μία είναι η φωτογραφία που έχει διαρρεύσει από τον γάμο τους, αλλά είναι αρκετή για να αναδειχθεί η ομοιότητα των δύο φορεμάτων. Το κόσμημα – μαίανδρος κλέβει άλλωστε την παράσταση! Απ’ ό,τι φαίνεται είναι αποσπώμενο και δένει στον λαιμό του εκάστοτε ρούχου. Σίγουρα τα δύο φορέματα διαφέρουν στο χρώμα, αφού το νυφικό της ήταν άσπρο.

Στιγμιότυπο από τον γάμο τους