“100 ατάκες. 100 ιστορίες. 1 βιβλίο”: Το πρωτότυπο συγγραφικό έργο της Μαρίας Τσατσάκη για τον έρωτα

100-ατάκες-100-ιστορίες-1-βιβλίο-το-πρωτότ

“100 ατάκες. 100 ιστορίες. 1 βιβλίο.”. Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο συγγραφικό project της Μαρίας Τσατσάκη με θέμα τον έρωτα, στο οποίο μπορείς να συμμετέχεις!!!

Είναι η ατάκα που σου έρχεται στο νου κάθε τόσο, σαν leitmotiv της σχέσης σας. Η ατάκα που λέτε μεταξύ σας και μόνο εσείς οι δυο καταλαβαίνετε – σαν κωδικό σε μια συνομωσία ολοδική σας. Η ατάκα που σημάδεψε μια στιγμή σας, ή εκείνη που επέζησε ενός χωρισμού. Είναι μια φράση που στο μυαλό σου θα συνδέεται πάντα με το «οι δυο μας».

Είναι μια ατάκα, τέλος πάντων, που έχει το κόκκινο χρώμα του έρωτα.

100-%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b5%cf%82-100-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-1-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%cf%8c%cf%840

Αυτή την ατάκα περιμένει η Μαρία Τσατσάκη για να γράψει γύρω από αυτήν μια ιστορία. Αναζητά να συλλέξει 100 ατάκες για τον έρωτα και να γράψει 100 ιστορίες. Οι Εκδόσεις Κάκτος θα τις εκδώσουν σε ένα βιβλίο που θα έχει ψήγματα από 100+1 ανθρώπους: τους 100 που θα προσφέρουν τις ατάκες σας, συν τη συγγραφέα, που θα εμπνευστεί από αυτές.

Μπορείς να προσφέρεις τη δική σου ατάκα στην ιστοσελίδα της atakaistoria.gr!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

100-%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b5%cf%82-100-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-1-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%cf%8c%cf%842

Η Μαρία Τσατσάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Marketing και έκανε μεταπτυχιακό στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα πριν περίπου 10 χρόνια από μια πρακτική άσκηση σε μια διαφημιστική εταιρεία και μέχρι τώρα έχει δουλέψει σε τρείς διαφορετικές πολυεθνικές εταιρείες στο τμήμα Marketing. Έξω από το γραφείο, χορεύει, είναι μέλος θεατρικής ομάδας, έχει κάνει σεμινάρια συγγραφής και αρκετά εθελοντικά προγράμματα, γιατί η σύνδεση με τον κόσμο της δίνει μια μοναδικότητα στην καθημερινότητα της. Αναζητά ατάκες για γίνουν ιστορία και να μείνουν στην ιστορία!

Είναι ο τρόπος της για να μοιράζεται με τους ανθρώπους στιγμές, συναισθήματα και εμπειρίες από την καθημερινότητα τους. Δίνει πνοή στις ατάκες μέσα από τις ιστορίες. Δημιουργώντας την atakaistoria.gr, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και σε λίγους μήνες θα γίνει βιβλίο από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες: kaktos.gr

Διαβάστε επίσης

35η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά: Πάρε το Μετρό για να βρεθείς στο πολιτιστικό γεγονός της πόλης!

Ο Θανάσης Γιώγλου καταγράφει τη διαδρομή του Κουγιουμτζή στο ελληνικό τραγούδι: «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω…»

Σχετικά Άρθρα
"Πνοή Ζωής": Το βιβλίο που στέλνει αισιόδοξο, διαχρονικό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα
“Πνοή Ζωής”: Το βιβλίο που στέλνει αισιόδοξο, διαχρονικό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα
Παρουσίαση του λευκώματος «Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη»
Παρουσίαση του λευκώματος «Αγορά Μοδιάνο Θεσσαλονίκη»
Πώς ακούγοντας βιβλία έγινε καλύτερη η καθημερινότητά μου κι αντιμετωπίζω, πια τις "μαύρες" μέρες μου
Πώς “ακούγοντας” βιβλία έγινε καλύτερη η καθημερινότητά μου κι αντιμετωπίζω πια τις “μαύρες” μέρες μου
"Selfie… Είσαι και φαίνεσαι!" Το νέο βιβλίο της Αλέκας Ζωγράφου έρχεται να μας διδάξει πολλά
“Selfie… Είσαι και φαίνεσαι!” Το νέο βιβλίο της Αλέκας Ζωγράφου έρχεται να μας διδάξει πολλά
35η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά: Πάρε το Μετρό για να βρεθείς στο πολιτιστικό γεγονός της πόλης!
35η Έκθεση Βιβλίου Πειραιά: Πάρε το Μετρό για να βρεθείς στο πολιτιστικό γεγονός της πόλης!
Ο Θανάσης Γιώγλου καταγράφει τη διαδρομή του Κουγιουμτζή στο ελληνικό τραγούδι: «Σταύρος Κουγιουμτζής - Άσε με πάλι να σου πω…»
Ο Θανάσης Γιώγλου καταγράφει τη διαδρομή του Κουγιουμτζή στο ελληνικό τραγούδι: «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω…»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του