Τι σχέση έχει ο Κώστας Μαρτάκης με την Alysia Helming και το best seller βιβλίο της;

τι-σχέση-έχει-ο-κώστας-μαρτάκης-με-την-alysia

Η Alysia Helming, λάτρης της Ελλάδας, βρέθηκε στη χώρα μας για να παρουσιάσει το βιβλίο της, που έγινε best seller, ανάμεσα σε Έλληνες φίλους και συνεργάτες. Το βιβλίο της διαδραματίζεται στην Αθήνα, ενώ μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων της μπλέκεται η σύγχρονη Ελλάδα με την Ελλάδα του παρελθόντος και της μυθολογίας.

Επίτιμος καλεσμένος ήταν και ο Κώστας Μαρτάκης, με τον οποίο την συνδέει μία ιδιαίτερη συνεργασία και φιλία. Κι αν αναρωτιέστε πώς προέκυψε όλο αυτό, είναι πραγματικά από τα σενάρια που πλέκει η ζωή κάποιες φορές και μας φαίνεται αδύνατο να πιστέψουμε. Ο Κώστας Μαρτάκης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της ιστορίας, ενώ παράλληλα δημιούργησαν μαζί με τη συγγραφέα ένα τραγούδι για το βιβλίο αυτό, καθώς και έξι mini videos.

Η Alysia ανακάλυψε τον Κώστα Μαρτάκη εντελώς τυχαία μέσα από μία φωτογραφία του που βρήκε η ίδια στο διαδίκτυο, όταν βρισκόταν στο San Francisco και έγραφε το βιβλίο της. Καθώς έψαχνε εικόνες online για να εμπνευστεί και να γράψει για ένα από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ιστορίας του μυθιστορήματος Protogenesis™, τον λεγόμενο Ever Sarantos, η Alysia Helming βρήκε την πηγή έμπνευσης στο πρόσωπο του Κώστα Μαρτάκη!

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η παρουσίαση του best seller μυθιστορήματος της Alysia Helming, με τίτλο Protogenesis: Πριν Από Την Αρχή, σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Η Αμερικανίδα συγγραφέας μίλησε για την ιστορία του Protogenesis που παντρεύει την ελληνική μυθολογία με την επιστημονική φαντασία, για τις πηγές έμπνευσής της μέσα από την Ελλάδα, τους Ολύμπιους Θεούς και τον ελληνικό λαό, αλλά και για τη συναρπαστική ιστορία ζωής της πίσω από τη συγγραφή του βιβλίου.

%cf%84%ce%b9-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b7-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-alysia0

Στο event έδωσε το παρών τόσο ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος ήταν ο ερμηνευτής του soundtrack του βιβλίου, όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μαζί με τις Αλεξάνδρα Συμεωνίδου και Κατρίνα Τσάνταλη ήταν η ομιλήτριες.

%cf%84%ce%b9-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b7-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-alysia2

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μπόρεσε τελικά να δώσει το παρών στην παρουσίαση, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες. Κατά την παρουσίαση μάλιστα προβλήθηκε και το video clip για το soundtrack του βιβλίου με τίτλο Forever and Tonight με σχολιασμό από τον ίδιο τον ερμηνευτή του τραγουδιού, Κώστα Μαρτάκη.

Κατά έναν μοναδικό τρόπο, το “Forever and Tonight” έχει παντρέψει την Ελληνική μουσική με τον αγγλικό στίχο, αλλά και τον ιδιαίτερο ήχο της ορχηστρικής εκτέλεσης κλαρινέτου, με απώτερο σκοπό να ταξιδέψει ο μαγικός αυτός ήχος της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο!

Σχετικά Άρθρα
"Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!": 10 αληθινές ιστορίες γυναικών στο νέο βιβλίο της Νανάς Παλαιτσάκη
“Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!”: 10 αληθινές ιστορίες γυναικών στο νέο βιβλίο της Νανάς Παλαιτσάκη
«Κλασική μουσική – Η ιστορία της σε εικόνες»: Το βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία παιδική βιβλιοθήκη
«Κλασική μουσική – Η ιστορία της σε εικόνες»: Το βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμία παιδική βιβλιοθήκη
"Γυναίκες στη φυλακή": Η Μαρία Φαφαλιού μάς συστήνει τις τις ποινικές κρατούμενες στις ελληνικές φυλακές
“Γυναίκες στη φυλακή”: Η Μαρία Φαφαλιού μάς συστήνει τις ποινικές κρατούμενες στις ελληνικές φυλακές
Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το πρώτο βιβλίο της "Γυναίκα ψάχνει"
Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίασε το πρώτο βιβλίο της “Γυναίκα ψάχνει”
Γυναικεία υπόθεση - Το crime μυθιστόρημα που θα συζητηθεί, από τη Λένα Μαντά
Γυναικεία υπόθεση – Το crime μυθιστόρημα που θα συζητηθεί, από τη Λένα Μαντά
«Θα Σου Δείξω τον Φόβο»: Ένα δυνατό μυθιστόρημα με επίκεντρο τη γυναίκα
«Θα Σου Δείξω τον Φόβο»: Ένα δυνατό μυθιστόρημα με επίκεντρο τη γυναίκα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του