Ο Dan Brown επιστρέφει με παιδικό βιβλίο- Σκανάρεις και «ακούς» τις σελίδες του!

To πρώτο εικονογραφημένο βιβλίο για παιδιά με την υπογραφή του Dan Brown είναι πλέον γεγονός. Ο τίτλος του; «Η Μουσική Συμφωνία των Ζώων».

Οι μικροί, αλλά και οι μεγάλοι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν τη νέα ιστορία του συγγραφέα και παράλληλα να απολαύσουν την πρωτότυπη μουσική του, εκτελεσμένη από την περίφημη Ορχήστρα του Φεστιβάλ του Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

«Η Μουσική Συμφωνία των Ζώων» θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 27 χώρες, ενώ το πρώτο τιράζ για την Αμερική έχει οριστεί στα 150.000 αντίτυπα.

Ο Dan Brown υπόσχεται μια μοναδική διασκεδαστική εμπειρία μέσα από την ανάγνωση της ιστορίας και την ακρόαση της μουσικής. Με κεντρικό ήρωα τον Μαέστρο Ποντικό, οι αναγνώστες θα γνωρίσουν πολλούς φίλους του, όπως τσιτάχ και καγκουρό, αλλά και ελέφαντες και φάλαινες. Κάθε ζώο θα προσφέρει τη σοφία του για τη ζωή, δίνοντας ερεθίσματα για συζήτηση γύρω από τη συμπόνια, την υπομονή, τον σεβασμό, την αυτοπεποίθηση, την ενσυνειδητότητα και, γενικά, την κοινωνία.

Η εικονογράφος Susan Batori έχει φιλοτεχνήσει τις εικόνες του βιβλίου με χιούμορ και έμπνευση ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε ηλικία.

Βιβλίο με πολλές…χρήσεις

Οι αναγνώστες θα έχουν την επιλογή να το διαβάσουν  είτε σαν ένα απλό εικονογραφημένο βιβλίο, είτε, κάνοντας χρήση του smartphone, να σκανάρουν τον κωδικό QR της σελίδας ώστε να ακούσουν το μουσικό κομμάτι που αντιστοιχεί σε αυτή.

Ο Dan Brown άντλησε έμπνευση από παραμύθια της παιδικής του ηλικίας, όπως Ο Πέτρος και ο λύκος, αλλά και από την αγάπη του για τη μουσική, ενώ θέλησε να συνδυάσει τη συγγραφή με τη μουσική και τις νέες τεχνολογίες για να έρθει πιο κοντά στους νέους.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι του αρέσουν οι ιστορίες, και στα μυθιστορήματά του προσπαθεί να μπλέκει διάφορα θέματα. Στη ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ θέλησε να παντρέψει τρεις διαφορετικές γλώσσες ‒της τέχνης, της μουσικής και των λέξεων‒ και να δημιουργήσει μια πανδαισία για τα μάτια, τα αυτιά και το μυαλό, όλα την ίδια στιγμή.

Η κυκλοφορία του βιβλίου θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου του 2020 από την Αμερική και θα συνοδεύεται με κλασική μουσική για παιδιά, την οποία έχει συνθέσει ο Dan Brown.

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις Ψυχογιός από τις 5 Νοεμβρίου του 2020, σε μετάφραση Φίλιππου Μανδηλαρά.

Σχετικά Άρθρα
Είναι έθιμο στην Ισλανδία τα Χριστούγεννα να κάνουν δώρα μόνο βιβλία
Είναι έθιμο στην Ισλανδία τα Χριστούγεννα να κάνουν δώρα μόνο βιβλία
%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-5-%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%af%ce%b10
Ψυχικό τραύμα και προσκόλληση. 5 βιβλία που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το ψυχικό τραύμα
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023: Στον Νορβηγό, Γιον Φόσε το φετινό βραβείο
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023: Στον Νορβηγό, Γιον Φόσε το φετινό βραβείο
Διψάτε για διάβασμα; Ξεκινά η δωρεάν αναδιανομή βιβλίων
Διψάτε για διάβασμα; Ξεκινά η δωρεάν αναδιανομή βιβλίων
Μια συγγραφέας με αυτισμό στη μακρά λίστα για το Βραβείο Μπούκερ 2023
Μια συγγραφέας με αυτισμό στη μακρά λίστα για το Βραβείο Μπούκερ 2023
Μίλαν Κούντερα: Πέθανε ο διάσημος συγγραφέας στα 94 του χρόνια
Μίλαν Κούντερα: Πέθανε ο διάσημος συγγραφέας στα 94 του χρόνια

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του