Αρχική > Featured > «Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση σεισμού;»: Δωρεάν σεμινάριο του Infokids.gr στα Public Συντάγματος
τι-πρέπει-να-κάνω-σε-περίπτωση-σεισμο

«Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση σεισμού;»: Δωρεάν σεμινάριο του Infokids.gr στα Public Συντάγματος

Κάθε γωνιά του ελλαδικού χώρου έχει το δυναμικό να φιλοξενήσει εστίες ισχυρών σεισμών – άλλωστε η σεισμικότητα του φετινού καλοκαιριού μας το απέδειξε περίτρανα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς πρέπει να αντιδράσετε την ώρα του σεισμού, αλλά και τι θα πρέπει να κάνετε τόσο πριν, όσο και μετά από ένα τέτοιο γεγονός, παρακολουθήστε το πολύ ενδιαφέρον πρώτο σεμινάριο για τη νέα σεζόν από το Infokids.gr με τίτλο:

«Πώς πρέπει να αντιδράσω σε περίπτωση σεισμού; Πώς θα προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου;» με ομιλητή τον γνωστό Σεισμολόγο, Επιστημονικό Συνεργάτη ΕΕ & UNESCO, Mέλος Επιτροπής Αξιολόγησης Σεισμικού Κινδύνου, Δρ Γεράσιμο Α. Παπαδόπουλο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 12.00-14.00 στα Public Συντάγματος.

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώνοντας ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗ ΦΟΡΜΑ.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

* Το φαινόμενο του σεισμού: μελέτη, παρακολούθηση, πρόγνωση.

* Μέτρα προστασίας που λαμβάνει η πολιτεία: κανονισμοί, έλεγχοι, αξιολόγηση, ενημέρωση.

* Ατομικά μέτρα προστασίας: τι κάνουμε πριν, στη διάρκεια και μετά το σεισμό.

* Αντισεισμική προστασία μαθητών και σχολείων: εκπαίδευση και ενημέρωση μαθητών και διδασκόντων, ασκήσεις στα σχολεία, αντισεισμικοί έλεγχοι σχολικών κτιρίων.

Το σεμινάριο θα κλείσει με ερωτήσεις από το κοινό και συζήτηση.

%cf%84%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf0

Λίγα λόγια για τα σεμινάρια του Infokids.gr

Τα δωρεάν σεμινάρια του Infokids.gr διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά με στόχο να προσφέρουν στους γονείς έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανατροφή, την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών τους. Κορυφαίοι ειδικοί από διάφορους επιστημονικούς κλάδους αναλύουν σημαντικά θέματα που απασχολούν κάθε οικογένεια, κάθε δεύτερο Σάββατο, στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας ομιλιών του 5ου ορόφου των Public Συντάγματος.

Εκτός από τους γονείς, τα σεμινάρια μπορούν να παρακολουθήσουν φοιτητές και εκπαιδευτικοί. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν στο τέλος του σεμιναρίου βεβαίωση συμμετοχής.

XΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

περιοδικό ΔΥΟ, healthmag, healthweb, healthview, womenonly, omorfamystika, usay.gr

Σχετικά Άρθρα
%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%cf%89%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b50
«Οι γυναικείες θεότητες του Δωδεκάθεου»: Ανακαλύψτε πτυχές του εαυτού σας μέσα από τις θεές του Ολύμπου

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του