Θέλεις να γίνεις ειδικός στο Digital Marketing; Υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις!

θέλεις-να-γίνεις-ειδικός-στο-digital-marketing-υπάρχ

Η KnowCrunch έπειτα από το από το sold out τμήμα του Ιανουαρίου και την εξαιρετικά αυξημένη ζήτηση για επιπλέον τμήμα μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2019, παρουσιάζει ξανά το πληρέστερο και βραβευμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελλάδας σε Digital & Social Media.

Το Professional Diploma in Digital & Social Media, διάρκειας 136 ωρών, θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στην Aθήνα, με εισηγητές τους καλύτερους, έμπειρους επαγγελματίες αγοράς, σε συνεργασία με το Deree – The American College of Greece.

Το Digital & Social Media Diploma, επί σειρά ετών βραβευμένο στα Social Media Awards του Social Media World ως η καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα για Digital & Social Media επικοινωνία, απευθύνεται σε φοιτητές, στελέχη, επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικό επίπεδο EQF 5 που καλύπτει το σύνολο των καναλιών, στρατηγικών και εργαλείων στα digital & social media. To course αυτό είναι πλήρως αναγνωρισμένο από την ανταγωνιστική αγορά εργασίας και παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των εταιριών της αγοράς. Το προτιμούν τα σημαντικότερα brands & agencies όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί: 800 απόφοιτοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πάνω από 150 εταιρείες & brands της αγοράς έχουν επιλέξει την KnowCrunch.

%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-digital-marketing-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%870

Το Digital & Social Media Diploma απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να εξελιχθούν στο επάγγελμά τους ή να βρούνε νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να αποκτήσουν μοναδικές γνώσεις και να εξελιχτούν στην καριέρα τους ή να ξεχωρίσουν στον τομέα τους και σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι απόφοιτοι της KnowCrunch προτιμώνται από την αγορά και έχουν 80%-100% απορρόφηση εργασίας ενώ η KnowCrunch αλλά και οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά για την εξασφάλιση εργασίας ή συνεργασιών.

Το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής, διεθνής σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival.com και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα βασίζεται σε διεθνείς πρακτικές μέσα από την καρδιά των εξελίξεων την Αμερική και ανανεώνεται καθημερινά. Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι:

 • Digital & Social Media Era
 • Web Sites
 • Search Engine Optimization
 • Social Media & Social Networks
 • Content Marketing
 • Social Media Marketing
 • Digital & Social Media Advertising Campaigns
 • Influencers Marketing
 •  Mobile Marketing
 •  E-mail Marketing
 • Public Relations & Reputation Management Online
 • Digital & Social Media Monitoring & Reporting
 • Digital & Social Media Performance Tactics
 • Digital & Social Media Strategy & Plan

Η τιμή παρακολούθησης είναι για τις έγκαιρες εγγραφές: 1.450€. Η κανονική τιμή του course είναι: 1.750€. Κλείστε εγκαίρως την συμμετοχή σας στο course πριν εξαντληθούν οι θέσεις.

Πληροφορίες

Διάρκεια: 136 ώρες

14 Φεβρουαρίου – 21 Ιουνίου 2019

Ημέρες & ώρες: Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή

18:00-22:00 (4 ώρες)

Τοποθεσία: Deree – The American College of Greece

Γραβιάς 6, 153 42, Αγία Παρασκευή

Professional Certificate in Google Advertising

Η KnowCrunch παρουσιάζει για πρώτη φορά το πληρέστερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Google Ads . Το Professional Certificate in Google Advertising διάρκειας 57 ωρών, θα ξεκινήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2019 στην Aθήνα, με εισηγητές τους καλύτερους, έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, σε συνεργασία με το Deree – The American College of Greece.

Σε ποιους απευθύνεται το Professional Certificate in Google Advertising;

Το Professional Certificate in Google Advertising απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να δημιουργούν άριστες καμπάνιες στη Google για τα προϊόντα τους ή για πελάτες τους. Συγκεκριμένα, σε επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να εξελιχθούν στο επάγγελμά τους ή να βρούνε νέους πελάτες, σε στελέχη που θέλουν να αποκτήσουν μοναδικές γνώσεις και να εξελιχτούν στην εργασία τους και σε φοιτητές που ψάχνουν άμεσα εργασία. Ειδικά στους ανέργους δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι απόφοιτοι της KnowCrunch προτιμώνται από την αγορά και έχουν 80%-100% απορρόφηση εργασίας ενώ οι instructors ασχολούνται με τον καθένα προσωπικά.

%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-digital-marketing-%cf%85%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%872

Τι θα μάθετε σ’ αυτό το course;

Στο Professional Certificate in Google Advertising θα μάθετε πώς να:

• Δημιουργήσετε λογαριασμούς Google Advertising

• Εργαστείτε με search ads & keywords

• Βελτιώσετε το quality score των διαφημίσεών σας

• Χρησιμοποιήσετε goals και conversion tracking

• Εργαστείτε με display ads, networks και targeting

• Εργαστείτε με video ads και YouTube

• Εργαστείτε με Gmail ads

• Κάνετε Conversion Rate Optimization και performance marketing

• Πουλήσετε σε τρίτους google advertising services

Ποιες είναι οι θεματικές ενότητες του Professional Certificate in Google Advertising;

Το πρόγραμμα βασίζεται σε διεθνείς πρακτικές μέσα από την καρδιά των εξελίξεων, την Αμερική και ανανεώνεται καθημερινά. Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι:

• Preparing Google Accounts

• Google Search Advertising

• Google Display Network Advertising (G.D.N)

• YouTube Advertising

• Gmail Advertising

• Google Remarketing

• Google Advertising Services

Τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής, διεθνής σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival.com και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ποιοι είναι οι instructors;

Ο Αποστόλης Αϊβαλής, ο Κωνσταντίνος Ανδρούτσος, ο Γιώργος Αραπογιαννης, ο Γιάννης Δεβελέκος, ο Πάνος Λαδάς και ο Σωτήρης Πανταζής, όλοι τους σημαντικά στελέχη της αγοράς, με χρόνια εμπειρία στον κλάδο, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και την κατάρτιση τους με τους φοιτητές μας.

Για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας πριν εξαντληθούν οι θέσεις, επισκεφθείτε το website της KnowCrunch.

Ποιοι είναι οι φορείς;

Η KnowCrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing.

Το Deree – The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα
Από πού έρχεται η βία; Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες
Από πού έρχεται η βία; Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες
Σεμινάριο Φωτογραφίας Studio από το iFocus Seminars - Για να βγάζετε φωτογραφίες σαν επαγγελματίες!
Σεμινάριο Φωτογραφίας Studio από το iFocus Seminars – Για να βγάζετε φωτογραφίες σαν επαγγελματίες!
Πρόσκληση για συμμετοχή στο επιστημονικό συνέδριο του ΕΚΠΑ για τον Έρωτα -Πού θα στείλετε τις αιτήσεις της
Πρόσκληση για συμμετοχή στο επιστημονικό συνέδριο του ΕΚΠΑ για τον Έρωτα -Πού θα στείλετε τις αιτήσεις της
Καλοκαιρινό Θεατρικό Σεμινάριο στη Μεθώνη από την Fabrica Athens
Καλοκαιρινό Θεατρικό Σεμινάριο στη Μεθώνη από την Fabrica Athens
Η φιλοσοφία επιστρέφει στην Ακαδημία Πλάτωνος - Δράσεις για μικρούς και μεγάλους
Η φιλοσοφία επιστρέφει στην Ακαδημία Πλάτωνος – Δράσεις για μικρούς και μεγάλους
Πώς η θρησκεία σε συνεργασία με την ιατρική μπορούν να ανακουφίσουν την αρρώστια και να προωθήσουν την ανθρώπινη ευζωία;
Πώς η θρησκεία σε συνεργασία με την ιατρική μπορούν να ανακουφίσουν την αρρώστια και να προωθήσουν την ανθρώπινη ευζωία;

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του