Ο Αριστοτέλης συνεχίζει να μας διδάσκει στη Life Clinic Group!

%ce%bf-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b4%ce%ac%cf%83%ce%ba0

Οι Ημέρες Φιλοσοφίας συνεχίζονται στη Life Clinic Group με τον Αριστοτέλη, ο οποίος συνεχίζει να μας διδάσκει ακόμα και τόσα χρόνια μετά…

Η μεγαλύτερη παρανόηση για τη φιλοσοφία είναι ότι αποτελεί ενασχόληση για λίγους εκλεκτούς γνώστες κι ότι αποτελεί ένα μυστήριο αγνώστου χρησιμότητας στην καθημερινή μας ζωή. Στη Life Clinic Group πιστεύουμε ότι ένας τρόπος για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας είναι να φροντίζουμε το πνεύμα μας αναζητώντας γνώση και έμπνευση.

Οι «Ημέρες Φιλοσοφίας» σχεδιάστηκαν για να μας μυήσουν στη μαγεία της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας μέσα από τη ζωντανή αφήγηση της ζωής και την περιεκτική περιγραφή των ιδεών ορισμένων από τους σπουδαιότερους ανθρώπους – σταθμούς στην ιστορία της φιλοσοφίας. Οι «Ημέρες Φιλοσοφίας» είναι ένα ταξίδι έμπνευσης και αυτογνωσίας με οδηγούς τα λαμπρότερα μυαλά μέσα στο χρόνο.

Στο πρόσωπο του Αριστοτέλη – Τρίτη 11 Απριλίου, 7-9 μ.μ., θα γνωρίσουμε όχι μόνον το σοφό δάσκαλο του Μ. Αλεξάνδρου αλλά και τον θεμελιωτή της σύγχρονης επιστήμης.

Τέλος, ακολουθώντας τους Επικουρείους και τους Στωικούς – Τρίτη 16 Μαΐου, 7-9 μ.μ., θα αναζητήσουμε τα συστατικά μίας πραγματικά ευτυχισμένης ζωής.

Σε τέσσερις συναντήσεις από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο, η Δρ. Νατάσα Μαλλέρου μας ξετυλίγει τη ζωή και το έργο των τεσσάρων φιλοσόφων με τρόπο ευχάριστο, προσηνή και αξιομνημόνευτο, δίνοντάς μας ιδέες και εργαλεία που μπορούν να βελτιώσουν τον εαυτό μας και τη ζωή μας.

Οι «Ημέρες Φιλοσοφίας» συνεχίζονται με τον «Πλάτωνα»…

Ημέρες Φιλοσοφίας: Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και έμπνευσης ξεκινά…

Σχετικά Άρθρα
ΙΑΣΩ: Σεμινάριο"Ian Donald 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases Best Solutions"
ΙΑΣΩ: Σεμινάριο”Ian Donald 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases Best Solutions”
iFocus Workshops: Φωτογραφίζοντας στην Αθήνα με τον Νίκο Οικονομόπουλο - 5ήμερο εργαστήρι
iFocus Workshops: Φωτογραφίζοντας στην Αθήνα με τον Νίκο Οικονομόπουλο – 5ήμερο εργαστήρι
Σεμινάριο Σκηνοθεσίας Θεάτρου βασισμένο στην τεχνική της Katie Mitchell και στο σύστημα Στανισλάφσκι
Σεμινάριο Σκηνοθεσίας Θεάτρου βασισμένο στην τεχνική της Katie Mitchell και στο σύστημα Στανισλάφσκι
%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84o-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%84%ce%bc%cf%8c%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb0
Όλα στo ροζ. Διάθεση, ατμόσφαιρα, αποτελέσματα. To workshop του Infowoman.gr ήταν αυτο που χρειαζόμαστε…
«Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino με καταξιωμένους ομιλητές
«Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino με καταξιωμένους ομιλητές
Οι 5 καλύτερες επιλογές σεμιναρίων για να παρακολουθήσεις
Οι 5 καλύτερες επιλογές σεμιναρίων για να παρακολουθήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του