Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τα σεμινάρια Χοροθεραπείας και Ευτυχίας του ART of LIVING (16/12)

κερδίστε-4-διπλές-προσκλήσεις-για-τα-σε

Το ART of LIVING είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας που απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες σε πάνω από 15 ειδικότητες ψυχικής υγείας. Στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο χώρο με περισσότερες από 20 ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για κάθε ειδικότητα, φιλοξενεί έργα τέχνης καταξιωμένων καλλιτεχνών δημιουργώντας ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον, διαθέτει έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο και πάνω απ’ όλα ανθρώπους πρόθυμους να συνεργαστούν μαζί σας για την ανάδειξη του ταλέντου σας.

Λογοθεραπεία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Εργοθεραπεία, Ειδική Διαπαιδαγώγηση, Συμβουλευτική Γονέων, Ψυχοθεραπεία Παιδιών & Εφήβων, Play Therapy, Μουσικοθεραπεία, Χοροθεραπεία, Θεραπεία μέσω Εικαστικών, Μουσικοκινητική Αγωγή, Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων, Κλινική Αξιολόγηση, Διατροφολογία, Θεραπευτικές Ομάδες, Θεραπεία Ζεύγους, Οικογενειακή Θεραπεία, είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας ART of LIVING.

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-4-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b50

Τα τρία πρώτα Σάββατα του Δεκεμβρίου, το ART of LIVING διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια με θέμα «Γνωριμία με τη χοροθεραπεία» και «Η ευτυχία σήμερα μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο». Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Χοροθεραπεία αποτελεί μια δημιουργική έκφραση μέσα από το σώμα, τον χορό και την κίνηση. Στηρίζεται στην αρχή ότι ο τρόπος που κινούμαστε και εκφραζόμαστε -μη λεκτικά- εκδηλώνει τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας και τους άλλους. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Διαθέσιμες ημερομηνίες: 2, 9 & 16/12/2017 στις 11:00-12:30

Η Ευτυχία βρίσκεται μέσα μας και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή. Το τι κάνει κάποιον ευτυχισμένο ίσως είναι υποκειμενικό, όμως για όλους μας υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής: ο τρόπος που δίνουμε αξία στα γεγονότα και τους ανθρώπους της ζωής μας. Απευθύνεται σε ενήλικες.

Διαθέσιμες ημερομηνίες: 2, 9 & 16/12/2017 στις 13:00-14:30

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-4-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%83%ce%b52

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 4 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τα σεμινάρια που διοργανώνει το Πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας ART of LIVING. To Infowoman.gr εξασφάλισε θέσεις για τα σεμινάρια «Γνωριμία με τη χοροθεραπεία» και «Η ευτυχία σήμερα μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο» για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11:00-12:30 και στις 13:00-14:30 αντίστοιχα.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 4 τυχεροί νικητές είναι:

Σοφία Παπαδοπούλου

Όλγα Λαθύρη

Μαριάνθη Τσακιράκη

Ευαγγελία Παπαδημητρίου

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 4 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τα σεμινάρια που διοργανώνει το Πρότυπο Κέντρο Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας ART of LIVING. To Infowoman.gr εξασφάλισε θέσεις για τα σεμινάρια «Γνωριμία με τη χοροθεραπεία» και «Η ευτυχία σήμερα μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο» για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11:00-12:30 και στις 13:00-14:30 αντίστοιχα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 14η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το φιλί της γυναίκας αράχνης» – Για 31/3
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το φιλί της γυναίκας αράχνης» – Για 31/3
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, «Προμηθέας Εσταυρωμένος» - Για την 25η Μαρτίου
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, «Προμηθέας Εσταυρωμένος» – Για την 25η Μαρτίου (νικητές)
«Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» στο θέατρο Altera Pars - Ειδική προσφορά για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» – Για την Κυριακή19/3 (νικητές)
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα λουκούμια μες στο βάζο” – Για την Κυριακή 19/3
Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Τα λουκούμια μες στο βάζο” – Για την Κυριακή 19/3 (νικητές)
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-2-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%800
Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Νόρα: Το σπίτι της κούκλας» – Για το Σάββατο 18/3 (νικητές)
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πάκο Γιούνκε»- Για την Τετάρτη 15 Μαρτίου
Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πάκο Γιούνκε»- Για την Τετάρτη 15 Μαρτίου

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του