Ημέρες Φιλοσοφίας: Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και έμπνευσης ξεκινά…

%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b4%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%bd%cf%890

Οι «Ημέρες Φιλοσοφίας» ένα ταξίδι έμπνευσης και αυτογνωσίας με οδηγούς τα λαμπρότερα μυαλά μέσα στο χρόνο, ξεκινά από αύριο (21-02) και θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον πραγματικό μας εαυτό!

Η μεγαλύτερη παρανόηση για τη φιλοσοφία είναι ότι αποτελεί ενασχόληση για λίγους εκλεκτούς γνώστες κι ότι αποτελεί ένα μυστήριο αγνώστου χρησιμότητας στην καθημερινή μας ζωή. Στη Life Clinic Group πιστεύουμε ότι ένας τρόπος για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας είναι να φροντίζουμε το πνεύμα μας αναζητώντας γνώση και έμπνευση.

Οι «Ημέρες Φιλοσοφίας» σχεδιάστηκαν για να μας μυήσουν στη μαγεία της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας μέσα από τη ζωντανή αφήγηση της ζωής και την περιεκτική περιγραφή των ιδεών ορισμένων από τους σπουδαιότερους ανθρώπους – σταθμούς στην ιστορία της φιλοσοφίας.

Ο Σωκράτης την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, 7-9 μ.μ., θα μας διδάξει πώς να διερευνούμε τον ίδιο μας τον εαυτό και πώς να διαμορφώνουμε απόψεις χωρίς να  παρασυρόμαστε από τη γνώμη των πολλών.

Συνέχεια έχει ο Πλάτωνας την Τρίτη 21 Μαρτίου, 7-9 μ.μ.,  όπου θα περιπλανηθούμε στον κόσμο των Ιδεών και θα αναζητήσουμε την αλήθεια πίσω από τις εξωτερικές εντυπώσεις.

Στο πρόσωπο του Αριστοτέλη την Τρίτη 11 Απριλίου, 7-9 μ.μ., θα γνωρίσουμε όχι μόνον το σοφό δάσκαλο του Μ. Αλεξάνδρου αλλά και τον θεμελιωτή της σύγχρονης επιστήμης.

Τέλος, ακολουθώντας τους Επικουρείους και τους Στωικούς την Τρίτη 16 Μαΐου, 7-9 μ.μ., θα αναζητήσουμε τα συστατικά μίας πραγματικά ευτυχισμένης ζωής.

Σωκράτης

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

7-9 μ.μ.

Life Clinic Group

Αδριανού 4

Νέο Ψυχικό

T.K 154 51

Τηλ.: 210-6772222

Σχετικά Άρθρα
ΙΑΣΩ: Σεμινάριο"Ian Donald 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases Best Solutions"
ΙΑΣΩ: Σεμινάριο”Ian Donald 11th Advanced Course of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology: Difficult Cases Best Solutions”
iFocus Workshops: Φωτογραφίζοντας στην Αθήνα με τον Νίκο Οικονομόπουλο - 5ήμερο εργαστήρι
iFocus Workshops: Φωτογραφίζοντας στην Αθήνα με τον Νίκο Οικονομόπουλο – 5ήμερο εργαστήρι
Σεμινάριο Σκηνοθεσίας Θεάτρου βασισμένο στην τεχνική της Katie Mitchell και στο σύστημα Στανισλάφσκι
Σεμινάριο Σκηνοθεσίας Θεάτρου βασισμένο στην τεχνική της Katie Mitchell και στο σύστημα Στανισλάφσκι
%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84o-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%84%ce%bc%cf%8c%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb0
Όλα στo ροζ. Διάθεση, ατμόσφαιρα, αποτελέσματα. To workshop του Infowoman.gr ήταν αυτο που χρειαζόμαστε…
«Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino με καταξιωμένους ομιλητές
«Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino με καταξιωμένους ομιλητές
Οι 5 καλύτερες επιλογές σεμιναρίων για να παρακολουθήσεις
Οι 5 καλύτερες επιλογές σεμιναρίων για να παρακολουθήσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του