Εσείς φοβάστε τις αλλαγές; Με αυτό το σεμινάριο θα ξεχάσετε κάθε ενδοιασμό!

εσείς-φοβάστε-τις-αλλαγές-με-αυτό-το-σε

%ce%b5%cf%83%ce%b5%ce%af%cf%82-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b50

Η πείροδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται από αλλαγές και ανατροπές σε όλο τον Πλανήτη. Ακούμε για την έλευση της Νέας Εποχής και  την αλλαγή σε όλες τις παλιές δομές.

Η καθημερινότητα μας αλλάζει κάθε στιγμή, εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε κάθε στιγμή. Καλούμαστε να προσαρμοζόμαστε στις δυναμικές της Νέας Εποχής μας, στις αλλαγές που εμείς επιβάλλουμε τον εαυτό μας ή επιτρέπουμε  στους  άλλους να μας επιβάλλουν.

Φοβόμαστε, ό,τι είναι έξω από τις συνήθειες μας και κάνουμε τα πάντα να μην τις χάσουμε. Όμως αυτό δεν είναι πρόοδος, δεν είναι εξέλιξη, είναι στασιμότητα.

Όλοι μας φοβόμαστε τις αλλαγές. Ουσιαστικά αυτός ο φόβος όπως και κάθε άλλος είναι μια αυταπάτη. Χρειάζεται να βάλουμε σε λειτουργία το Νου και τον Παρατηρητή μέσα μας, και όντας αποσπασμένοι από το συναίσθημα του φόβου, να δούμε την πραγματική εικόνα αυτού που μας συμβαίνει κάθε φορά. Αυτό θα μας δημιουργήσει νηνεμία.

Ο φόβος της αλλαγής του εαυτού μας, μας προκαλεί σύγχυση, προβλήματα και τελικά δυστυχία. Στον βάλτο που το νερό δεν κινείται δημιουργείται ασθένεια, δυσαρμονία και σήψη.

Χρειάζεται να βγούμε με θάρρος στην απεραντοσύνη του ωκεανού, όπου φυσάει καθαρό αεράκι και να αφεθούμε χωρίς αντίσταση.

Στη ζωή δεν υπάρχει νικητής ή ηττημένος, όλα είναι μια διαδικασία εξέλιξης, που θα μας ανταμείψει με εμπειρίες και γνώση.

Το αντίδοτο για το φόβο είναι η δράση.

«Κάθε ανθρώπινο ον γνωρίζει το φόβο και το εύρος των κραδασμών του φόβου εκτείνεται από τους ενστικτώδεις φόβους του αγρίου που βασίζονται στην άγνοιά του για τους νόμους και τις δυνάμεις της φύσης και στον τρόμο του για το σκοτάδι και το άγνωστο, μέχρι τους επικρατούντες σήμερα φόβους για την απώλεια φίλων και αγαπημένων, υγείας, χρημάτων, δημοτικότητας και τους τελικούς φόβους του ζηλωτή – το φόβο της αποτυχίας, το φόβο που έχει τις ρίζες του στην αμφιβολία, το φόβο της ύστατης άρνησης ή εκμηδένισης, το φόβο του θανάτου (τον οποίο συμμερίζεται εξίσου με όλη την ανθρωπότητα), το φόβο της μεγάλης πλάνης του αστρικού πεδίου, της φαντασμαγορίας της ίδιας της ζωής κι επίσης το φόβο της μοναξιάς στην Ατραπό, ακόμη τον καθαυτό φόβο του ίδιου του Φόβου.»

Διδάσκαλος Θιβετανός

Σας καλούμε, λοιπόν, να «δούμε τον φόβο κατάματα κι εκείνος να φοβηθεί και να φύγει», όπως είπε ο μεγάλος μας, Νίκος Καζαντζάκης.

Επίσης θα αναπτύξουμε το μηχανισμό του φόβου και τι δημιουργεί στα σώματα μας, σύμφωνα με τις Νευροεπιστήμες.

Θα δοθεί τεχνική για τους φόβους και θα κλείσουμε με διαλογισμό.

Εισηγήτριες:

Αγγελική Γκορογιάννη, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Εισηγήτρια Εσωτέρας Θεραπευτικής

Ιωάννα Σοφού, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Εισηγήτρια Εσωτέρας Θεραπευτικής και του «Λόγου της Ψυχής» (Εσωτερική Ψυχολογία και Πραγματεία επί των Επτά Ακτίνων).

Κέντρο Φαέθων

Ήβης 25 Ψυρρή

18 Φεβρουαρίου 18.00 -20.30

Κόστος 25 ευρώ

Παρακαλούμε να κλείσετε θέση έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Τηλ. επικοινωνίας 2130099900 – 6974 33 15 33 – 6942201122

www.faethoniasis.gr

Σχετικά Άρθρα
Oxbelly: Εργαστήριο Σεναρίου και Σκηνοθεσίας περιμένει το δικό σου σενάριο - Γιατί όχι;
Oxbelly: Το Εργαστήριο Σεναρίου και Σκηνοθεσίας περιμένει το δικό σου σενάριο – Γιατί όχι;
Σεμινάριο: Το pr στις ανάγκες του «σήμερα» με τη Βάσω Σωτηρίου
Σεμινάριο: Το pr στις ανάγκες του «σήμερα» με τη Βάσω Σωτηρίου
Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Χορευτικού Αυτοσχεδιασμού με τη Νάντια Παλαιολόγου στο Quilombo
Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού και Χορευτικού Αυτοσχεδιασμού με τη Νάντια Παλαιολόγου στο Quilombo
Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Πορεία: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής
Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Πορεία: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση: Ψηφιακή συζήτηση - Body Shaming: Τι σε κάνει να ντρέπεσαι για το σώμα σου;
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση: Ψηφιακή συζήτηση – Body Shaming: Τι σε κάνει να ντρέπεσαι για το σώμα σου;
ifocus-workshops-%cf%83%ce%b5%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b50
iFocus Workshops: Σεμινάριο φωτογραφίας για να μάθετε καλύτερα τις μηχανές σας!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του