Αν θέλετε όλοι να μιλούν για την μαγειρική και τα πιάτα σας, τότε πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο!

%ce%b1%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%810

Ένα σεμινάριο που στόχο έχει να αναδείξει και να βάλει στην κορυφή τις μαγειρικές σας δημιουργίες θα λάβει χώρα στην Κύπρο! Για λίγες μέρες μόνο θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους…

Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα “Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος Πιάτων a la carteθα πραγματοποιηθεί 4-6 Απριλίου 2017 στη Λευκωσία, από τον κορυφαίο Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη και απευθύνεται σε επαγγελματίες της γαστρονομίας (Executive Chefs, Sous Chefs, Μάγειρες a la carte).

Το πρόγραμμα θα είναι ‘demonstration με γευστική δοκιμή’ και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά νέες τεχνικές μαγειρικής με τη χρήση νέου εξοπλισμού στη μαγειρική όπως Sous vide, Pacojet, Thermomix, Siphon, Vacuum – Infusions, Freeze dryer, Rotary Evaporator, καθώς και τεχνικές στησίματος πιάτων από το Chef.

Μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες της γαστρονομίας να γνωρίσουν νέες τεχνικές και να εξοικειωθούν με τη χρήση νέου εξοπλισμού, που αποτελεί το μέλλον της μαγειρικής.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του ΠΑΣΥΞΕ (Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων).

%ce%b1%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%812

Χώρος διεξαγωγής: Mitsios Trading Ltd – Τέφκρου Άνθια 70, Βιομηχανική περιοχή Δάλι, Βιομηχανική περιοχή Λευκωσίας, Κύπρος

Τιμή προγράμματος: € 350

Διάρκεια προγράμματος: 18 ώρες (6 ώρες / ημέρα)

Ωράριο προγράμματος: 10:00 – 16:00 καθημερινά

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate και πακέτο με όλες τις συνταγές του προγράμματος.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: GASTRONOMY ESSENTIALS LTD.  

Αίτηση Εγγραφής για συμμετοχή στην ιστοσελίδα: www.Cucina.gr   

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Χάρης Χαραλαμπίδης

CEO & Founder

Gastronomy Essentials Ltd.

Tηλ: 6972444820

E-mail: [email protected]

Σχετικά Άρθρα
iFocus Workshops: Φωτογραφίζοντας στην Αθήνα με τον Νίκο Οικονομόπουλο - 5ήμερο εργαστήρι
iFocus Workshops: Φωτογραφίζοντας στην Αθήνα με τον Νίκο Οικονομόπουλο – 5ήμερο εργαστήρι
Σεμινάριο Σκηνοθεσίας Θεάτρου βασισμένο στην τεχνική της Katie Mitchell και στο σύστημα Στανισλάφσκι
Σεμινάριο Σκηνοθεσίας Θεάτρου βασισμένο στην τεχνική της Katie Mitchell και στο σύστημα Στανισλάφσκι
%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84o-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%84%ce%bc%cf%8c%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb0
Όλα στo ροζ. Διάθεση, ατμόσφαιρα, αποτελέσματα. To workshop του Infowoman.gr ήταν αυτο που χρειαζόμαστε…
«Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino με καταξιωμένους ομιλητές
«Democracy & Wellbeing Weekend» στην Costa Navarino με καταξιωμένους ομιλητές
Οι 5 καλύτερες επιλογές σεμιναρίων για να παρακολουθήσεις
Οι 5 καλύτερες επιλογές σεμιναρίων για να παρακολουθήσεις
Σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου - Γιατί τα καλύτερα κλικ είναι στην αληθινή ζωή!
Σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου – Γιατί τα καλύτερα κλικ είναι στην αληθινή ζωή!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του