Εντυπωσίασε τους Ευρωπαίους η Stefania Λυμπερακάκη στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2021, και κέρδισε επάξια το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Η Ελλάδα με το “Last Dance”, μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn ενθουσίασε το κοινό του Ahoy Arena του Ρότερνταμ, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.
Το όνομα της Stefania στις χώρες που προκρίνονται ακούστηκε προτελευταίο, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο. Και τη νεαρή τραγουδίστρια με την υπόλοιπη αποστολή να νιώθουν μεγάλη ανακούφιση και χαρά, όταν άκουσαν το “Greece”.
Αναλυτικά οι 10 χώρες του β’ ημιτελικού που πέρασαν στον μεγάλο τελικό:
Αλβανία
Σερβία
Βουλγαρία
Μολδαβία
Πορτογαλία
Ισλανδία
Άγιος Μαρίνος
Ελβετία
Ελλάδα
Φινλανδία
Διαβάστε επίσης: Eurovision 2021: Στον τελικό η Κύπρος- «Κόλαση» η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού
7 πράγματα που δε γνωρίζαμε για τη Στεφανία Λυμπερακάκη
Άψογη εμφάνιση κι εντυπωσιακά τεχνικά εφέ
Την εμφάνιση της Stefania επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής Vrettos Vrettakos δημιουργώντας μια ειδική φόρμα στις αποχρώσεις του μωβ, κεντημένη με με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, που χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.
Η σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision, σε ζωντανή μετάδοση.
Απολαύστε την!
Google News